Stretch Accelerate AS

Endringsledelse i fokus

Stretch Accelerate AS

Dette tilbyr vi

Våre rådgivere er her for å hjelpe deg å lykkes med endring og å realisere gevinster knyttet til optimal brukeradopsjon. Som stolt partner av Prosci, tilbyr vi flere ulike kurs med standardiserte rammer for å sikre en god opplevelse uavhengig av hvor i verden kompetansehevingen gjennomføres.

Dersom du ikke helt vet hva du trenger, tilbyr vi også skreddersydde kurs og workshops etter behov. La oss hjelpe deg å møte endring med selvtillit og suksess!

Kurs

Rådgivning

Kontakt oss


Feedback

Dette sier kundene våre

«Meget lærerikt og bevisstgjørende ift å få til endringer i praksis og lykkes med prosjekter» (Siv Halvorsen, HR direktør, Sykehuspartner)

«Veldig fornøyd med gjennomføringen  og oppbygningen av kurset, og ikke minst kursholder og fasilitator!» (Cecilie Gulbrandsen, Prosjektleder, Skanska Digital)

«Lett anvendelig metodikk og verktøy for enhver endring» (Ragnhild Sandberg, Head of Identity Unit, Politiets IKT-tjenester)

«Veldig nyttig, konkret og relevant» (Siri Norhagen, Acting Sustainability Manager, IKEA)

«Veldig bra lagt opp og utrolig lærerikt. Veldig bra med mye interaktiv opplæring» (Benedicte Glad, Consultant, Trifid)

«Kan bruke rammeverktøyet direkte i mitt arbeid» (Anne Grønning, Senior Manager Digital Platforms, KPMG)

«Fantastic! So happy about this course!» (Yvonne Hansen, CMO, Karabin)

«Veldig bra, likte godt den praktiske tilnærmingen og oppgavene underveis» (Helene Volden, Senior Rådgiver Office 365, TietoEvry)

Rådgivning

Rådgivningstjenester

Våre rådgivningstjenester er designet for å heve endringskompetanse på individ og organisasjonsnivå. Vi tilbyr workshops, coaching og konsulenttjenester som er tilpasset til dine spesifikke behov.

I tillegg til lang praktisk erfaring med endringsledelse har vi som Prosci-partner tilgang til anerkjent, holistisk og praksisnær metodikk og verktøy bygget på 25 år med globale studier (8000+ respondenter).

Stretch Accelerate mobiliserer mennesker til å levere resultater, og vi er her for å sikre at du lykkes med å realisere ønskede effekter og gevinster knyttet til optimal brukeradopsjon.

KONTAKT OSS

 

 


Kontakt oss