Stretch Evolve AB

Forretningsutvikling som utgjør en forskjell med Stretch Evolve

Stretch Evolve AB

Effekt med enkle virkemidler og alltid med brukerperspektivet i fokus

Med SAP-teknologi som virkemiddel forenkler vi kundenes hverdag når det gjelder logistikk- og økonomiprosesser. Det sparer tid og øker tilgjengeligheten. Dermed kan du frigjøre tid til kjernevirksomheten og få rom for refleksjon – to nødvendige faktorer for å være i forkant og ta gode beslutninger om fremtiden.

Alle bedrifter må gradvis oppdatere forretningssystemene for å oppfylle dagens krav til rask responstid, korte ledetider og riktig rapportering for beslutninger her og nå.

Det er her Stretch Evolve utgjør en reell forskjell! Vi skaper stor effekt med enkle virkemidler, og tenker alltid et skritt lenger i all SAP-utvikling. Løsningene må fungere på lang sikt og i praksis. Det betyr at brukerne må ha full effekt av investeringene de har gjort eller skal gjøre.

Vi satser for fullt på å tilby spisskompetanse innen den nyeste SAP-teknologien. Vi veileder deg mot S/4 HANA, vi forenkler brukeropplevelsen ved hjelp av apper (UX) og vi gir deg bedre innsikt med SAP Analytics Cloud. Alle våre virksomhetsnære konsulenter har dessuten sertifisering innen Change Management, slik at vi kan få brukerne med på den digitale reisen.

Stretch har jobbet med SAP siden starten i 2002
Vi er i dag SAP Gold Partner med fokus på ERP Cloud. Totalt er vi tre selskaper på det svenske markedet (Stretch Evolve, Stretch Procurement og Stretch Göteborg) som har 100 % fokus på å utgjøre en forskjell for SAP-kundene våre. I Skandinavia er vi ca. 100 SAP-konsulenter.


Kontakt oss