Stretch Addera AB

Happiness in teamwork
by Stretch Addera

Åpne nettsiden

Stretch Addera AB

Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner

Med Stretch Addera får bedriften din mer glede av teamarbeidet. Stretch Addera leverer Atlassian-løsninger til hele det skandinaviske markedet. Vi elsker Atlassians verktøyportefølje!

Teamene våre er eksperter på å tilpasse og administrere Jira Service Management, Jira Software, Confluence, Bitbucket, Bamboo og Opsgenie, så teamet ditt kan nå sitt fulle potensial. Som ett team, med din leveranse i fokus, tilbyr vi service som løfter teamet ditt til nye høyder.

Mer effektiv administrasjon med serviceavtaler og sertifiserte Atlassian-konsulenter

Følelsen du får når Jira frigjør tid så du kan fokusere på kjernevirksomheten, er fantastisk. Jira og Confluence er forretningskritiske systemer, og takket være administrasjon via sertifiserte spesialistteam får du bærekraftige og skalerbare løsninger. En serviceavtale er løsningen for sikker og effektiv administrasjon av Jira Software, Jira Service Management, Confluence, Opsgenie, Bitbucket og Bamboo, inklusiv tilhørende marketplace-apper og integrasjoner.

Vi gir deg råd om riktig veivalg basert på vår tidligere erfaring med globale Atlassian Data Center-instanser og Atlassian Cloud-miljøer. Vi hjelper deg å starte, migrere, forbedre og automatisere oppsettet av Atlassian. Fokuset på bærekraftige løsninger gjør at de fleste av kundene våre ønsker en serviceavtale etter endt oppdrag.

Vi så tidlig potensialet i Atlassian Cloud, og allerede i 2018 ble vi kåret til Atlassian Cloud Partner of the year. Er du klar for Cloud? Vi veileder deg gjennom omstillingen.

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan dere kan få enda større glede av teamarbeidet!


Kontakt oss