Stretch Engage AS

Unike behov – unike løsninger
av Stretch

Stretch Engage AS

Det er du som kjenner dine behov best, og derfor må du også være eksperten på dine løsninger for å skape gode kundeopplevelser.

Det har aldri vært viktigere med nære kundeforhold, og kunden forventer personlig og tilpasset opplevelse. Skal din bedrift og din merkevare oppnå lojalitet må du ha forståelse og kjenne kundene dine godt for å vite hvordan de skal håndteres.

Vi er helt overbevist om at Salesforce er den riktige plattformen å velge dersom du ønsker å vokse og utvikle deg sammen med dine kunder og i det tempoet markedet krever. Endringsdyktighet og skalerbarhet er viktige egenskaper som sammen med kort «time to market» setter Salesforce i en særklasse.

Vi legger vår stolthet i å forstå dine kunders behov, og sammen raskt definere hva som er den riktige løsningen. Vi hjelper til med endringsreisen og sørger for å få løsningen ut på markedet. Vårt mål er å gjøre deg til eksperten.

Dette er ikke nødvendigvis den enkleste måten å gjøre det på. Eller den raskeste. Men slik vi ser det, er det helt klart den beste.

Ta kontakt med oss. Vi kan bli din perfekte partner for videre vekst.  


Stretch Engage realiserer løsninger på Salesforce-plattformen til store og små kunder i Norge

Stretch Engage er en fin gjeng med erfarne og sertifiserte konsulenter og utviklere som realiserer løsninger på Salesforce-plattformen til store og små kunder i Norge. For å lykkes med å digitalisere våre kunders kundereiser og å skape gode kundeopplevelser, retter vi fokus på noen viktige områder:

  • Finn din kunde – Skap oppmerksomhet om din merkevare og løsning
  • Kjenn din kunde – Etabler dine kundeforhold digitalt gjennom en tillitsskapende onboardingprosess
  • Følg opp din kunde – Skap gode digitale samhandlingsarenaer som gir gode kundeopplevelser
  • Lær av dine kunder – Bruk det du får vite om din kunde til å bli flinkere neste gang dere møtes.

Vi brenner for Salesforce og takket være våre kunder har vi blitt utnevnt til Salesforce Gold Partner.

Salesforce tilbyr en av verdens mest skalerbare og kraftige plattformer tilpasset kundenære prosesser. Det er enkelt å tilpasse Salesforce til ulike behov og prosesser, og det skaper de beste forutsetningene for å utvikle effektive arbeidsprosesser, og for å lykkes med blant annet salg, kundeservice og selvbetjening. Dermed kan medarbeiderne fokusere på kunden og løse deres behov og henvendelser i stedet for å bruke mye tid på unødig administrasjon.

For å lykkes må man ha motiverte medarbeidere som ønsker å ta i bruk nye løsninger og jobbe smartere. Dette sikres gjennom å fokusere på brukeren når man utvikler Salesforce-løsninger. Vår erfaring og ekspertise på Prosci med ADKAR og endringsledelse er alltid en del av våre prosjekt for å sikre brukeradopsjon.

Stretch kan støtte i hele din reise fra forstudie via implementering og til support. Vi bemanner våre prosjekter med sertifiserte og erfarne konsulenter som sammen med dere fokuserer på en smidig og endringsdyktig samarbeidsform.


Kontakt oss