20 år med entreprenørskap

20 år i IT-bransjen har vist oss nøkkelen til suksess: Entreprenørskap

20 år med entreprenørskap

Stretch feirer 20 år med entreprenørskap. Det har vært en fantastisk reise muliggjort av vår tro på menneskers evne og vilje til å forbedre verden

Historien vår starter i 2002 med ideen om å skape en plattform for talentfulle mennesker med et sterkt ønske om å skape smarte, bærekraftige og digitale løsninger som forbedrer bedrifter, menneskers hverdag og samfunnet vårt.

I dag, 20 år senere, har vi vokst til et konsern bestående av 16 selvstendige selskaper med ledende ekspertise og tilbud i sine respektive marked. Her er fleste av våre ansatte både IT-spesialister, utviklere, forretningsutviklere, endrings- og prosjektledere for å nevne noe. Alle deler samme mål om å forbedre systemer, prosesser og strukturer slik at kundene våre får muligheten til å jobbe bedre, bli mer kostnadseffektive og mer lønnsomme. Dette gjør vi alle med nysgjerrighet og innovasjonskraft. Vi er resultatorienterte og viser lidenskap og omtanke for våre kunders virksomheter, ansatte og omverden.

Ingenting av dette ville vært mulig uten våre modige kunder som har gitt oss muligheten til å utfordre.

Drivkraften for entreprenørskap som våre ansatte og ledere deler, gjør oss enda bedre rustet til å se de virkelige behovene, problemene og utfordringene. Entreprenørskapet styrker vår evne til å tilpasse eksisterende eller skape nye innovative løsninger. Dette er en stor del av grunnen til vår suksess.

Uten motet til å våge å utfordre etablerte sannheter og å prøve ut nye løsninger, ville verken vi eller kundene våre ha kommet så langt eller lært så mye.

Så vi gratulerer oss selv og alle andre entreprenører i samfunnet som utvikler og skaper nye løsninger…

Kudos by Stretch

Entreprenører skaper vekst, arbeidsplasser og tro på fremtiden. Vi ønsker å hylle disse samfunnsheltene!

Nominerte

Vi ønsker å hylle andre fantastiske entreprenører utenfor Stretch-sfæren som med både innovasjon, lidenskap og mot bidrar til å skape forbedringer og vekst. Forbedringer som fører til mer effektive prosesser, økt innsikt, bedre livskvalitet og et mer bærekraftig samfunn.

Disse entreprenørheltene er det mange av og vi kan dessverre ikke vise frem alle stjernene. Likevel ønsker vi å synliggjøre noen av dem som vi mener skinner litt ekstra og som tør å gå sin egen vei for å skape noe som gjør verden til et litt bedre sted.

Fra juni 2022 vil vi derfor gi vår månedlige  kudos til entreprenører som igjennom sin virksomhet har bidratt til samfunnsforbedring og bærekraft.

 


Hver kunde er en stamkunde. Og vi vil bevise at "en macka er et måltid"

Sommeren 2020 var kjøkkensjef Isabelle Cederblad mellom jobber og ønsket å starte noe enkelt sammen med familien sin. Så de kjøpte en Food Truck!

På menyen var det deilige smørbrød, pickles og en dipp som faktisk henger på pommes fritesen. Sommeren gikk og food trucken rullet videre inn imot høsten. Bella, som Isabelle kalles, innså at hun ønsket å fortsette med dette og utvikle konseptet. «Mackverket» som var navnet på Food Trucken, skulle freshes opp og bli mer stilren, men fortsatt være familiær og innbydende. Med fokus på sesongens råvarer, kjøtt fra svenske gårder og økologiske grønnsaker, har «Mackverket» ikke bare blitt en kjent food truck i store deler av Stockholm, men har også utvidet sin virksomhet sammen med en restaurant i Ringens Centrum og en cateringvirksomhet.

 

Mackverket – Trucken