Case

Gode effekter kommer av bra samarbeid og kreative idèer

Promon har nå en en gunstig og effektiv håndtering av leads, opportunities, quote generering og aktivitets-registrering på sin Salesforce plattform. I tillegg også rapporterings- og dashbordoppsett i  B2B Marketing Analytics som reflekterte kundens målbilde og strategi fremover.

Uten Stretch så hadde vi ikke vært i nærheten av å oppnå de resultatene vi ønsker, i tillegg til gode ideer til hvordan verktøyene kan brukes på best mulig måte – Morten Pedersen / Digital Marketing Manager

Stretch sine konsulenter startet med å evaluere dagens salgs- og business prosesser hos Promon og gjorde dem om til sømløse og effektive prosesser i Salesforce. Det ble laget tilpasninger i Salesforce som reflekterte behovet som Promon hadde i forhold til brukere, lisenser og ellers metoder som brukes i salg av Software som service. Data fra tidligere CRM system, SuperOffice ble også migrert over i Salesforce for å sørge for at viktig historisk kundedata ikke gikk tapt i overgangen fra gammelt system. Det ble også utarbeidet et rapporterings- og dashbord-oppsett som reflekterte kundens målbinde og strategi fremover.

Stretch implementerte Salescloud for Promon i Q1 2020 og bisto som ekspert under hele forprosjektet, evalueringsprosessen og videre til implementering og utrulling av systemet. I dag støtter Stretch forvaltning og implementering , i tillegg til å bistå med å optimalisere business for kunden ved å ta i bruk andre løsninger på Salesforce sin plattform som Pardot, Einstein B2B Marketing Analytics and Salesforce Engage.

 

Kontakt oss

 

Stretch Engage
Stretch bistår med diversifisert kunnskap og vi er foretrukket også på grunn av at vi har alle våre ressurser samlet i Scandinavia, og ungår dermed utfordringer med tanke på tidsforskjell osv. Fremover har vi mange nye spennende prosjekter på gang som vil sikre at Promon når sine mål og visjoner for fremtiden.

Promon
Promon er et internasjonalt app-sikkerhetsselskap som spesialisert seg i hovedsak på app sikkerhet innenfor ‘Runtime Application Self-Protection (RASP)’. Siden 2009 har Promons patenterte app sikkerhets teknologi ‘Promon ShieldsTM’, beskyttet applikasjoner brukt av mer enn 100 millioner kunder verden over. Stretch Kundenære løsninger realiserer løsninger på Salesforce-plattformen

Del dette innlegget