Signicat sign for Salesforce

Del dette innlegget

Tilbud KUNDENÆRE LØSNINGER

For sikker, enkel og effektiv signering av elektronisk dokumentasjon uten å måtte gå ut av Salesforce.

Digital signatur gir deg anledning til å inngå juridisk bindende avtaler med dine kunder og partnere online. Signicat Sign bidrar til å automatisere avtaleprosessen slik at de signerte dokumentene enkelt og sikkert kan sendes til de rette personene raskt og effektivt. Ved å få dette integrert i dine prosesser i Salesforce, får du enkel oversikt over dine signaturprosesser.

Sammen med vår partner Signicat har vi utviklet en løsning som nå er tilgjengelig via Salesforce Appexchange. Dette er neste generasjons digital signatur for deg som trenger trygg, tillitsbasert og sikker digital signering.

Les mer om Signicat

Ta kontakt om du ønsker en demo


En avansert og sikker signaturløsning for en moderne tidsalder

Elektroniske signaturer gjør det mulig for kunder å inngå juridisk bindende avtaler online. De signerte dokumentene kan deretter leveres til riktig part, raskt og effektivt. Denne prosessen minimerer behovet for papirdokumentasjon, sikrer økt innsyn og sporbarhet som fører til økt gjennomføringsrate.

Effektivisering sørger for at prosessen rundt digital signering av dokumenter er rask, sikker og kan gjøres tilnærmet uavhengig av hvor man befinner seg.

Elektronisk signatur er en enkel og kostnadseffektiv måte å sørge for at kundens identitet er trygg.

Løsningen vår støtter signering fra en rekke ulike enheter. Kunden kan signere med blant annet smarttelefon, nettbrett og laptop.

Vil du teste appen, så klikk her for å komme direkte til Salesforce appexchange:

Signicat Sign for Salesforce

 

  • Å sette kunden først
  • Økt pålitelighetsnivå
  • Mobilvennlig
  • En cross boarder løsning
  • Støtter verifiserte elektroniske ID over hele Europa
  • SMS og EMAIL OTP med InkSign