Partnere

 • EFFSO

  EFFSO har utviklet spendanalyseverktøyet Spendency som er et svært brukervennlig system for bedrifter og organisasjoner som ønsker bedre kontroll på kostnadene sine. Med spendanalyseverktøyet får du over 50 grafer som gir full kontroll over spend innenfor ønskete kriterier som kategori, leverandør, transaksjoner, tidsperiode og mye mer. Stretch er stolt av å kunne tilby våre kunder en Spendency oppstartspakke som gir kunden full kontroll på kostnadsmassen på kun 3 uker.

  Se mer informasjon om verdiskapende spendanalyser her

 • ADOPT

  ADOPT er en verdensledende skybasert løsning som effektivt forbedrer kommunikasjon, digital kompetansebygging og måling av brukeratferd. ADOPT leverer målrettet og relevant informasjon, brukerstøtte og opplæring til sluttbrukeren samtidig som han/hun jobber i systemet.
  ADOPT kan også integreres med incident management systemer slik at man kan sammenstille statistikk på user tickets, sluttbrukeres system bruk og sluttbrukeres anvendelse av supportmateriale.

  Les mer om hvordan ADOPT kan optimalisere brukeradopsjon 

 • Prosci

  Prosci har siden 1994 utviklet metodikk, verktøy og kurs innen endringsledelse basert på omfattende forskning på fagområdet. Deres helhetlige metodikk innen endringsledelse brukes i dag av over 80% av Fortune 100 selskapene. Metodikken inkluderer både et individperspektiv (ADKAR modellen) og organisasjonsperspektiv (3-phase Change Management model) hvor primærfokus er å sikre prosjekters gevinster som er påvirket av menneskelige faktorer. Som Authorized Training Provider er vi stolte av å kunne tilby seks kurs (inkludert sertifiseringkurs) og  workshops i tillegg til å rådgi våre kunder i endringsprosesser med Prosci sertifiserte endringsledere.

  Les mer om hvordan vi kan støtte din virksomhet med å lykkes med deres endringsprosesser 

 • SAP

  Som markedsleder på forretningssystemer kan SAP hjelpe organisasjoner med å takle ulempene ved store komplekse systemer og bidra til å skape nye muligheter. Stretch har vært SAP-partner siden 2002. I dag er vi implementeringspartner for hele suiten, sell-partner for Ariba og Business ByDesign og build-partner for HANA Cloud Platform. SAPs funksjoner dekker både kjerne- og støtteprosessene i et selskap og er derfor et komplett forretningssystem.

  Les om våre dyktige SAP-spesialister.

 • SAP Ariba

  Vil dere ha maksimal verdi ut av innkjøpsfunksjonen deres? Senk kostnadene og minimer risikoen ved å digitalisere innkjøpene. SAP Ariba er den ledende skybaserte løsningen for hele innkjøpsprosessen. Fra anskaffelser til avtaler, via bestilling til fakturabehandling og betaling. Stretch er ledende i Norden på SAP Ariba.

  Les om våre dyktige spesialister her.

 • Salesforce

  Salesforce er verdensledende CRM-programvare som gir store muligheter for å vokse og bli mer effektiv innenfor salg, kundeservice og marked. Den åpner for helt nye måter å samarbeide med kundene på, i skyen. Vi har vært Salesforce-partner siden 2013. Med bred kunnskap om CRM kombinert med spesialkunnskaper om Salesforce er konsulentene våre utrolig kyndige.

  Les mer om våre dyktige Salesforce-spesialister her.

 • Microsoft

  Stretch har vært Microsoft-partner lenge og lever som vi lærer. For oss er Microsofts løsninger en viktig del av vår egen og kundenes virksomhet – hver dag. Vi leverer daglig løsninger som omfatter Office 365, SharePoint, moderne web og Business Intelligence. Vi vet hvor effektive Microsofts skyløsninger er når de brukes på riktig måte.

  Les om våre dyktige Microsoft-spesialister her.

 • Atlassian

  Stretch Atlassian Solution Partner gir veiledning ved innføring og videreutvikling av Atlassian-verktøy. Dere kan fokusere på forretningsverdi og levering, mens vi sørger for at JIRA, Confluence, Bitbucket, Bamboo og HipChat gir teamene deres den riktige støtten!

  Les om Atlassian-spesialistene våre her.

 • Qlik

  Qliks Business Discovery-plattform har selvbetjenings-BI som gjør brukeren i stand til å fatte mer innovative beslutninger. Plattformen bygger på en unik assosiasjonsteknikk som på en enkel måte gjør det mulig å søke i store datamengder for å finne sammenhenger og trekke nye konklusjoner. Stretch har vært utvalgt Qlik-partner i Sverige, Norge og Danmark siden 2014.

  Les om våre dyktige Qlik-spesialister her.

 • Signicat

  Signicat er en av Europas ledende leverandører av elektronisk identitet og løsninger for elektroniske signaturer. Bedriften ble grunnlagt i 2007 og leverer sikre online-baserte tjenester til offentlig og privat sektor over hele verden. I samarbeid med Signicat har vi hos Stretch utviklet en app for Salesforce som gjør det mulig å signere dokumenter elektronisk, direkte i forretningsprosessene i Salesforce.

  Les om våre dyktige Signicat-spesialister her.

 • EPI-USE Labs

  Er du nysgjerrig på hva som finnes av tilleggsprogrammer til SAP med fokus på å få større forretningsverdi ut av SAP-installasjonen og redusere de totale eierskapskostnadene? Produktene fra EPI-USE Labs er for eksempel nyttige for å sikre samsvar med EUs nye personvernforordning, optimere SAP-landskapet, oppgradere til HANA osv. Alt har som formål å skape bedre og mer effektive SAP-systemer – spare tid og penger. Vi vet hvordan dere kan få større forretningsverdi fra SAP-installasjonen med EPI-USE Labs.

  Les om våre dyktige spesialister her.

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden