Bærekraft

Omtanke smitter

Vi i Stretch tror på menneskers vilje og evne til å endre verden, og tror på at alle kan bidra med noe. Omtanke smitter, og det gir oss stolthet og glede å bidra, noe som er viktig for vår kultur og for oss som selskap. Vi står ovenfor store utfordringer med klimaendringer og økende forskjeller i samfunnet, og disse utfordringene mener vi er et fellesansvar.


Våre bærekraftsmål

I Stretch har vi valgt å knytte strategiske mål og tiltak for bærekraft til FNs bærekraftsmål – vår felles plan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Stretch i Norge har prioritert 6 av de 17 hovedmålene. Videre har vi identifisert relevante delmål og utarbeidet tilhørende aktiviteter for å bidra til å nå bærekraftsmålene. Vi oppfordrer våre ansatte til å være ambassadører for bærekraft i møte med våre kunder og leverandører. Gjennom arbeidet med FNs bærekraftsmål viser vi at alle kan utgjøre en forskjell.

For oss handler bærekraft ikke om en sluttdestinasjon, men om en måte vi kontinuerlig skal drive selskapet på. Hvis du vil vite mer om hvordan vi konkret jobber med bærekraft eller har innspill til andre tiltak vi kan gjøre – ta gjerne kontakt med oss.


Våre samarbeidspartnere:

Stretch har en rekke samarbeidspartnere som muliggjør et aktivt og målrettet arbeid med bærekraft og samfunnsansvar.

Kontakt oss

Corporate Good

Stretch har med veiledning fra Corporate Good jobbet systematisk med aktivt samfunnsansvar siden 2017. Corporate Good arbeider for at bærekraft skal være integrert i bedrifters kjernevirksomhet og har bistått oss i Stretch med å videreutvikle bærekraftstrategien og tilhørende verdiskapene aktiviteter. Vi i Stretch kan på det varmeste anbefale å ta kontakt med de dyktige folkene i Corporate Good for å forbedre egen bærekraftsreise.

Corporate Good

Blå Kors barnas stasjon

Blå Kors driver organisasjonen barnas stasjon der familier får gjennom foreldreveiledningskurs og opplevelser for hele familien. Vi i Stretch har igjennom flere år hatt gleden av å gjennomføre flere aktivitetsdager sammen med barnas stasjon. Gleden var også stor da vi delte ut nesten 300 kinobilletter, popcorn og brus, for å kunne gi barnefamilier en fin opplevelse de vanligvis ikke har midler til å kunne gjøre.  Stretch har også bidratt med julegaver og bistått i oppussing av bruktboden. Dette er et tilbud for familiene som har fått en behovsprøvd vurdering opp mot ulike mål som familiene har satt seg.

Barnas Stasjon

Sykehus-barn

Stiftelsen Sykehusbarn jobber for at alle barn på sykehus skal ha gode opplevelser fylt med magiske øyeblikk, glede, smil og latter under behandlingsperioden. Det er ofte ikke så mye som skal til. Vi har ved flere anledninger hatt gleden av å delta på dugnad for å pakke inn gaver og aktivitetspakker til barn på sykehus. Stretch har også kjøpt, pakket inn og levert julegaver til Stiftelsen Sykehusbarn som er til for barn på sykehus i Norge.

Sykehusbarn

Oslo Røde Kors

Nettverk etter soning – en del av Oslo Røde Kors, tilbyr tidligere straffedømte som har barn, mulighet for lån av Vettakollen Familiesenter. Nettverk etter soning er et tilbakeføringstilbud for straffedømte som ønsker varig og positiv livsendring. Dette er en sårbar og ofte nedprioritert gruppe i samfunnet, med begrenset mulighet for å ta med barna sine ferieaktiviteter. Vettakollen familiesenter jobber for å motvirke tilbakefall og forebygge kriminalitet. En av tingene de gjør er å sørge for at familier skaper gode minner og gode opplevelser sammen i naturskjønne omgivelser og trygge rammer. I mai 2022 bidro vi i Stretch på dugnad for klargjøring av familiesenteret og området rundt.

Oslo Røde Kors – Nettverk etter soning

Møbel-meglerne

Våre møbler kommer fra MøbelMeglerne. De baserer seg på gjenbruk og selger kun brukte kontormøbler. MøbelMeglerne tilbyr også omtrekking og reparasjon av møbler sammen med deres samarbeidspartner, Glomma Industrier AS..

MøbelMeglerne

Artisti

Artisti Profil AS er vår leverandør av profileringsprodukter. De har vært medlem av Etisk Handel Norge siden 2008 og har et mål om å være den ledende bedriften innenfor sin bransje i arbeidet med etisk handel og bærekraftig forretningspraksis.

ArtistiDu er viktig, for sammen kan vi gjøre en enda større forskjell

Engasjer deg sammen med oss i våre events. Neste arrangement for aktivt samfunnsansvar kommer i Q3. Følg med for oppdateringer.

Stretch events

——

Kom i kontakt med våre samarbeidspartnere

Corporate good

Røde kors – nettverk etter soning

Blå kors barnas stasjon

Stiftelsen Sykehusbarn

Møbelmeglerne

Artisti

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller tips til noe vi kan bidra med: