The Stretch Way

Stretch er det lokale konsulentselskapet som tilbyr «den store, lille konsulenten». Personlighet og nærhet fra et lite selskap kombinert med styrken og bredden fra en større organisasjon – det er Stretch! Vi er hva våre fantastiske medarbeidere leverer. Sammen skaper og utvikler vi Stretch til det fantastiske selskapet som vi er!

Hva?

Stretch er et konsulentselskap innen IT og virksomhetsutvikling. Et selskap som kombinerer hjerte og ydmykhet med mot og konkurransekraft. Vi håper du vil bli med oss på vår suksessfulle reise.

Hvordan?

Hos oss er alle konsulenter. Vi tilfører verdi for våre kunder og lever som vi lærer. Dette er en av våre største styrker. Vårt mål er å maksimere forretningsverdien for våre kunder og vi foretrekker å gjøre dette i små steg.

Kultur

Vi prøver ikke å være perfekte, kun bedre enn vi var i går, bade som selskap og individer.

Visjon

Alle våre kunder skal drive fremgangsrike virksomheter der ressursene brukes til å optimalisere forretningen. Vi styrker og «stretcher» våre kunders muligheter ved hjelp av morgendagens teknologi!

Lær mer om våre ansatte og DERES REISE

Vi bryr oss om hverandre og gir alt i prosjekt!

Jeg heter Martine Sophie og er senior konsulent innenfor fagområdet endringsledelse. Jeg jobber for tiden som endringsleder i Skattedirektoratet med forberedelse og gjennomføring av endringer knyttet til større IT implementeringer.

Les mer

Vi leverer verdi og viser hverandre omtanke

Hei! Jeg heter Hampus og er leder for et forretningsområde hos Stretch i Malmø. Jeg er ansvarlig for våre prosjektledere og business analysts. Jeg arbeider også som konsulent, IT-prosjektleder og…

Les mer

Det er unikt å være en del av Stretch

Hei! Jeg heter Andreas og arbeider som Prosjektleder og er ansatt i Stretch. Jeg jobber med online-handel og primært kunde og artikkelhåndtering. Det morsomste med min jobb er tempoet og…

Les mer

Jeg får utvikle organisasjoner innen områder de ikke er så bra på!

Hei! Mitt navn er Jesper og jeg jobber som konsulent innen innkjøp og hjelper våre kunder med å utvikle deres innkjøpsprosesser og verktøy. Den absolutt beste delen av jobben min…

Les mer

Konsulentrollen er absolutt ikke så ensom som jeg trodde. Tvertimot!

Hei! Jeg heter Kristina og er konsulent i Stretch. Det morsomste med jobben min er at jeg får treffe mennesker og være med å påvirke virksomhetene ute hos våre kunder. Jeg trives med å løse problemer og å være med på å utvikle virksomheter. Da jeg tok spranget fra en vanlig jobb for å bli […]

Les mer

Passion och kärlek VAD BRINNER DU FÖR?

Business Development

 • Prosjektledelse

  Våre prosjektledere har alltid fokus på forretningsverdi! Dette betyr å guide våre kunder med små steg i deres utfordringer. En av våre styrker siden oppstarten har vært vår kombinasjon av kompetanse innen både virksomhetsutvikling og teknologi. I vår leveranser gjør vi alt som ETT team – virksomhet og IT sammen!

 • Virksomhetsstyring

  Uavhengig av prosess eller industry er styring og utvikling av virksomheten viktige områder for våre kunder. Vi har lang erfaring innen områder som økonomi, inkjøp, beslutningsstøtte osv. Krav og saksbehandlingsprosesser er også områder hvor vi har stor etterspørsel fra våre kunder.

 • Endringsledelse

  Når Stretch er involvert i utvikling av en virksomhet er en av våre hovedfokusområder endringsledelse. For oss handler endringsledelse om å lede organisasjoner og individer gjennom en endring og faktisk lykkes med å realisere verdi. Tydelig kommunikasjon og effektiv opplæring er to viktige komponenter i denne konteksten.

 • Kunderelasjoner – CRM

  Vi definerer Customer Relationship Management bredt. Dagens kunder forventer seg å bli behandlet i henhold til prinsipper for Omnichannel, det vil si sømløst mellom ulike kanaler. Derfør bør et moderne CRM miljø omfatte samtlige kundekontakter et selska har.

 • Business Intelligence og Masterdata

  For å maksimere forretningsverdien kreves kunnskap om egen virksomhet, egne mål og omverdenen. Den som vet mest, vinner også mest! Stretch leverer tjenester og løsninger som omfatter hele kjeden innen Business Intelligence, fra rå forretningsdata til informasjon som hjelper deg til å ta riktige beslutninger.

 • Innkjøp

  Vi hjelper våre kunder til å nå deres fulle potensial innen innkjøp. Dette innebærer blant annet å anvende innkjøp på tvers av hele organisasjonen, ikke bare som en kanal mot leverandører. Vi vil at våre kunders innkjøpsorganisasjon skal bli en integrert del av virksomheten.

 • Testledelse

  For oss handler testledelse om å rette fokus på test og kvalitet gjennom hele utviklingsløpet i et prosjekt. Det handler ikke kun om testgjennomføring og håndtering av feil og endringer. Det handler også om strategi for testmiljøer, kvalitetsegenskaper, planlegging, koordinering og leveransestyring ut fra et kvalitetsmessig perspektiv. Det er det vi legger i testledelse.

Technology

 • SAP Ariba

  Innkjøpsavtaler som gir bærekraftige besparelser og maksimerer forretningsverdien for organisasjonen krever riktig strategisk sourcing miljø. Ofte i kombinasjon med et kraftfult verktøy. SAP Ariba er et av de sterkeste innkjøpsverktøyene på markedet og vi i Stretch hjelper organisasjoner til å sette opp og bruke Ariba slik at det oppnår sitt fulle potensial, gjennom effektive prosesser og styring som gir maksimal forretningsverdi.

 • Salesforce

  Stretch har en lang historie med fokus på kunderelasjoner. Vi jobber med samtlige prosesser som påvirker virksomheters samhandling med kunder, som f.eks salg, kommunikasjon, kundeservice og markedsføring. Vi har prosjektledere og spesialister innen Salesforce og etterspørselen fra våre kunder øker hele tiden.

 • Integrering

  Uavhengig av hvilken teknologi eller plattform som brukes, er spørsmål rundt integrering alltid like sentralt. Spesielt når man bruker flere system. Denne utfordringen blir enda større når man skal integrere on-premise løsninger med skybaserte applikasjoner, og samtidig sikre en helhetlig opplevelse. Her trives våre integrasjonskonsulenter!

 • SharePoint & Office 365

  På Stretch anvender vi Sharepoint for å støtte våre store kunders forretningsprosesser og skape effektive arbeidsplasser. Samtidig slår Office 365 stort igjennom på markedet noe som gir oss mulighet til å skape verdier også for mindre selskap. Kombinasjonen av våre svært kompetente spesialister i SharePoint og et tjenestetilbud for 365 er meget slagkraftig.

 • Microsoft .Net

  Løsninger bygget med Microsoft.NET og tilhørende flora av rammeverket og open source er vanskelig å slå. De er perfekt tilpasset kundens unike behov og har topp ytelse. Brukervennlige nettsider og applikasjoner, kombinert med komplekse prosesser og integrasjoner. For at det skal bli bra trenger du som konsulent både teknikk- og forretningsforståelse.

 • Systemforvaltning

  Mange selskap kjenner en usikkerhet innenfor sitt SAP landskap. RUNBasis365 – powered by Stretch er tjenesten for de som vil ha en trygg, enkel og skalerbar systemforvaltning av sitt SAP landskap. Våre konsulenter har ekspertise innen SAP Basis og autorisasjoner og er tilgjengelige når det blir kritisk. I Stretch støtter vi våre kunder døgnet rundt avhengig av deres krav og SAP landskap.

 • Atlassian

  Atlassian er et raskt voksende applikasjonsområde. Verktøy som Jira og Confluence støtter våre kunders produktutvikling og prosjektarbeid. Vårt Atlassian-team guider og støtter våre kunders prosesser i skreddersydde Atlassianløsninger. Sammen skaper vi samarbeidsplattformer som bidrar til positivt arbeidsklima og bedre resultat.

 • SAP

  SAP er det ledende ERP systemet på markedet og vi har drevet alle typer forbedringsprosjekter innen SAP. Noen eksempler er sammenslåing av flere SAP-systemer i forbindelse med oppkjøp, utrullinger av templates, utvikling av nye funksjoner og/eller forbedring av eksisterende løsninger, samt integrering av SAP med andre applikasjoner.

 • Agresso

  Blant små og mellomstore organisasjoner er Unit4 Busienss World, eller Agresso som det tidligere het, ofte den mest vanlige ERP løsningen – spesielt i offentlig sektor. Med bakgrunn i rettede tjenester mot offentlig sektor har vi utivklet spisskompetanse innen Agresso.

Last ned vår gratis guide om hvordan man lykkes som konsulent

Klar for nye utfordringer? Aktuelle ledige stillinger Se ledige stillinger