Nyheter

Prosci kurs i endringsledelse går online

I disse spesielle pandemi tider er ikke alle tradisjonelle måter å jobbe på noe alternativ lengre. Det gjelder også våre Prosci kurs i endringsledelse som tradisjonelt har blitt holdt som fysiske klasseromskurs. Nå får du snart muligheten til å delta på Prosci kurs i endringsledelse fra ditt hjemmekontor.

Planlagte åpne online sertifiseringskurs 2020:

  • 20-22 april (Fulltegnet)
  • 27-29 mai

Påmelding til våre åpne sertifiseringskurs (online)

De åpne sertifiseringskursene arrangeres i samarbeid med Proacteur

Ta kontakt med frederik.duun.norberg@stretch.no /+47 932 67 988 for bedriftsinterne kurs

Virtuell versjon av Prosci sertifiseringskurs i endringsledelse

Vi har den siste tiden fått en rekke henvendelser på om vi tilbyr en virtuell variant av Prosci kurs. Siden Covid-19 pandemien slo inn for alvor har Prosci jobbet på spreng for å utforme en virtuell versjon av kursporteføljen. Kvalitet på kursene står fortsatt i høysete og første pilot av kurset kjøres i slutten av måneden. Det er derfor gledelig å nå kunne annonsere av vi i Stretch er klare til å holde virtuelle Prosci kurs fra og med 6 april.

Kursene kommer til å ha samme innhold og varighet som tidligere og vil som før ledes av en Prosci sertifisert instruktør (språk: norsk eller engelsk). Forskjellen er at du nå kan delta på kurset via PC/MAC hjemmefra. Så dersom du eller dine ansatte nå har litt ekstra tid til kompetansebygging så er det en glimrende mulighet til å lære mer Prosci sin strukturerte og evidensbaserte tilnærming til endringsledelse.

Mer informasjon om Prosci kurs i endringsledelse:

  • Les mer om den virtuelle varianten av Prosci sertifiseringskurs i endringsledelse her.
  • Les mer om våre øvrige rollebaserte Prosci kurs i endringsledelse her.

Ta kontakt med våre Prosci instruktører:

 

Del dette innlegget