Ariba, Innkjøp

Hvis jeg fortalte deg at vi kan digitalisere din innkjøpsprosess på 12 uker, ville du trodd meg?

Stretch Start Buying er en pakketert og pre-konfigurert løsning bygget på den markedsledende løsningen SAP Ariba.

Ettersom løsningen er pre-konfigurert har du tilgang fra dag én av prosjektet og sammen kan vi effektivt bruke 12 uker på å tilpasse slik at din virksomhet raskt realiserer verdi gjennom den faktiske bruken av løsningen. Ja, du leste riktig, bruken av løsningen. Vi er heldigvis kommet dit at det ikke lenger kreves lang opplæring for å kunne ta elektroniske innkjøpsverktøy i bruk. Klarer du å gjøre enkel netthandel, klarer du å handle i Stretch Start Buying!

Stretch Start Buying kommer med forhåndsdefinerte prosesser, skjemaer og kategorioppsett basert på Stretch sin lange erfaring med innkjøp og systemstøtte, samt kunnskap om ledende praksis. Inkludert er selvfølgelig også tilgang til SAP Ariba sitt omfattende leverandørnettverk og automatisert fakturabehandling. Stretch Start Buying er kort og godt pakketert for å passe i dag og skalerbart for din fremtidige vekst.

Om du fremdeles ikke tror meg kan du selvfølgelig ta en titt på vårt fakta-ark eller se nærmere på dette innlegget for mer informasjon. Eller enda bedre, ta direkte kontakt så kan vi fortelle deg hvordan vi sammen skal klare dette!

Del dette innlegget