Velkommen til inspirasjonsfrokost 8 mars

Startdato: mars 8, 2018 | Sluttdato: mars 8, 2018 |

Stretch har gleden av å invitere til inspirasjonsfrokost på kvinnedagen 8. mars. Vi er svært stolte av å kunne presentere både internasjonale og anerkjente foredragsholdere. Vi vil rette fokus på viktigheten av mangfold, transformasjonskraft, endringsvillighet og evne for å skape forretningsresultat og verdi. Vi åpner dørene kl.08:00 

Hva mener du skal til for å lykkes i fremtiden?

Vi opplever stadig økende grad av digitalisering, effektivisering og vi jobber stadig mer på tvers av både landegrenser og kulturer.

Vi i Stretch tror på målrettet arbeid med mangfold på arbeidsplassen, alle nivå i organisasjoner og i samfunnet. Vi tror på synergier av samarbeid mellom sterke kvinner og sterke menn i ulike aldere, med ulik faglig og kulturell bakgrunn – dette vil skape fremtiden! Vi tror på bærekraftig omstilling, nysgjerrighet og omtanke – og vi skal jobbe med kunder som strekker seg mot det samme slik at vi sammen skaper resultat. Skal du lykkes med dette er mangfold og transformasjonskraft grunnpilarene.

Anne Ravanona, grunnlegger og CEO i Global Invest Her, med en rekke utmerkelser, har viet sin karrière til å fremme likestilling og mangfold i entreprenør og start up bransjen. Hun er fasinert av Norden der hun synes vi har kommet langt, men vi har fortatt en vei å gå. Vi er ekstremt stolte av at Anne kommer til oss og deler av sin kunnskap og sin misjon. Se hennes TEDx Talk fra Barcelona her.

Anne er også en av talerne som samme ettermiddag står på scenen foran 1400 deltakere på den årlige She konferansen.

«I believe Women Entrepreneurs are the greatest untapped resource to re-ignite the global economy today. When we rebalance Access to Finance to more women entrepreneurs, we will unleash so much talent and growth. Be part of the change with me!»– Anne Ravanona

Sangbreeta Moitra, en anerkjent, prisvinnende taler med hovedbudskap om hvordan ledere og visjonære kan endre sin tilstedeværelse, sitt formål og arven vi skaper og etterlater oss. Med utgangspunkt i en internasjonal mastergrad i Nederland startet hun en global lederkarriere for så å følge drømmen om å formidle sitt budskap om transformasjonskraften. Sangbreeta har vunnet flere nederlandske og europeiske priser, herunder den ettertraktede TEDx-juryprisen for hennes tale «Transform Your Presence»

Vi hilser også Christoffer Wenaas velkommen fra Moment. Christoffer utforsker hvordan digitaliseringen påvirker de menneskelige sidene av arbeidslivet, og utfordrer tilhørerne til å ta i bruk psykologisk kunnskap for å skape en menneskevennlig digitalisering. Med utgangspunkt i digitaliseringstrender og Moments egen undersøkelse på området ser han på de praktiske implikasjonene digitalisering har for arbeidslivet.

Hvor: Taverna’n, Youngstorvet

Når: Torsdag, 08.mars 08:00-10:00. (Frokost og mingling fra 08:00-08:30)

Påmelding:


Vi har et begrenset antall plasser og så dette er førstemann til mølla.

Frokostseminaret er gratis og åpen for alle, så inviter gjerne med en kollega eller en venn.

Ønsker du å betale er det selvsagt mulighet for det. Overfør i så tilfelle 150,- NOK til kontonr. 8601.32.70416

Les også