Realiser reelle forretningsfordeler i et analytisk verktøy

Vil du vite hvordan et analyseverktøy kan brukes av C-brukere, brukere for planlegging, forretningsbeslutninger eller operative brukere?

Er du nysgjerrig på hvordan økonomi, HR, salg og allokeringsplanlegging kan gjøres i ett og samme analyseverktøy?

Har du SAP- og ikke-SAP-applikasjoner (for eksempel Salesforce, IoT og andre applikasjoner) i IT-landskapet ditt og ønsker å få bedre datainnsikt gjennom et analytisk verktøy for BI og planlegging?

Disse spørsmålene er vanlige i selskaper som bruker SAP eller ikke-SAP. Bedrifter som flytter til SAP S/4HANA for å bygge en digital kjerne og ønsker å hente ut verdi fra operasjonelle (O-data), erfaringsdata (X-data) og strømming av data. Vi tilbyr «Stretch Evolve Analytics 4 All» på åtte uker. Vi kan hjelpe deg med å møte forretningskrav og realisere reelle forretningsfordeler på 8 uker for BI og planlegging.

Oppdag ny innsikt med

SAP Analytics Cloud Vår tjeneste, «Stretch Evolve Analytics 4 All» er basert på SAP Analytics Cloud, som bidrar til å skape verdi for organisasjoner ved å støtte alle data, brukere, applikasjoner og enheter.

SACs analysefunksjoner i sanntid hjelper ikke bare bedrifter med å svare på vanskelige spørsmål med noen få klikk, men lar deg også blande data fra forskjellige kilder for å opprette visualiseringer og oppdage ny innsikt.

SAP Analytics Cloud har maskinlæring, prediksjon og andre intelligente funksjoner som hjelper deg med å opprette automatiserte rapporter, støtte samtalegrensesnitt og finne konkrete forretningsresultater.

Ønsker du å øke dine forretningsferdigheter? Gå mot en mer datadrevet organisasjon gjennom SAP Analytics Cloud.

Kontakt oss

Del dette innlegget