Fra 140 til 0 timer i datahåndtering – RPA frigjør tid

Stretch Evolves kunde gikk fra manuell håndtering av data, som kostet 140 timer til å ta ingen tid i det hele tatt, 0 timer. Kostnaden var et par timers utviklingsinvestering i form av utviklere fra Stretch Evolve som spesialiserer seg på RPA-løsninger knyttet til ERP-systemer fra SAP.

RPA (Robotic Process Automation) er en teknologi som kan automatisere forretningsprosesser for å frigjøre tid. Det gjør det mulig for ansatte å gå fra manuelle oppgaver til mer strategiske og verdiskapende oppgaver.

RPAs oppgave er å etterligne menneskelig atferd i systemet og er bygget på det eksisterende brukergrensesnittet. RPA brukes vanligvis til å effektivisere manuelle oppgaver som kopiering og innliming, datauttrekking og dataregistrering. Perfekt for prosesser med tydelig forretningsforbindelse som er standardisert og inneholder strukturerte og digitale data, vil verdien være:

  • Frigjør tid – mer effektive prosesser
  • Verdiskapende medarbeidere
  • Kortere ledetider
  • Høyere kvalitet på prosessene
  • Økt kontroll med standardiserte prosesser

Stretch Evolve øker dine forretningsferdigheter og entreprenørskap gjennom SAP. Vi har hjulpet flere av våre kunder med skreddersydde RPA-løsninger som frigjør både tid, penger og mennesker.

Ønsker du også å effektivisere virksomheten din? La Stretch Evolve skjerpe prosessene dine gjennom RPA!

Kontakt oss

Del dette innlegget