Samfunnsansvar

Stretch sommerlunsj 2020: ingen mingel, men desto mere omtanke!

La oss gjøre en forskjell sammen og bidra til at familier i utfordrende livssituasjoner får en bedre dag

Omtanke smitter – alt teller! Dette mantraet var toneangivende for vår sommerlunsj i fjor, som vi gledet oss til å spille videre på i år. Omtanke har alltid vært en av tre kjerneverdier i Stretch, og i samarbeid med Corporate Good har vi systematisert vår innsats for samfunnsansvar.

Stretch Norge har valgt å fokusere på barn, unge og deres foreldre i vårt nærmiljø som er i utfordrende livssituasjoner. Den Blåkors-drevne organisasjonen Barnas Stasjon har vært vår partner i noen år. Gjennom direkte kontakt med deres daglige leder sikrer at det vi har å gi i form av tid, ting og penger treffer familienes behov. Gleden var stor da vi i fjor kunne overrekke nesten 300 kinobilletter, popcorn og brus, til familier som sårt trenger gode opplevelser. Dette var resultat av en spleis som vi gjorde under sommerlunsjen vår sammen med våre forretningspartnere, kunder og bransjevenner. Omtanke smitter!

Vårt mål er å gjennomføre en bransjespleis for å kunne hjelpe Barnas Stasjon i år også, sommerlunsjen kan vi ikke gjennomføre, men samfunnsansvaret er viktigere enn noen gang i disse spesielle tider.

Nylig var vi på besøk hos Barnas Stasjon på Sagene i Oslo. I samtale med Sophie Leenderts fikk vi vite mye om alt de gjør for å hjelpe: I tillegg til samtaler, kurs og aktiviteter, samler de inn pent brukte barneklær og utstyr, og gir ut til brukere som har avtale om individuelle tilbud. Nå som de endelig har åpnet opp igjen etter COVID-19, er de glade for å la familier og barn besøke det de kaller “Bruktboden”. Dette er loftet der familiene kan få velge seg ut ting som de trenger uten at det koster noe for de.

Sammen med Sophie fant vi ut at vi skal gjøre et prosjekt av å friske opp Bruktboden til å være et mer attraktivt rom. Det skal tas mål og planlegges, kjøpes inn hyller og organiseres. Dette skal vi i Stretch hjelpe til med.

Vi har også en målsetning om at deler av Spleisen også skal brukes til aktivitetsdager for familier til høsten. Vi planlegger i samarbeid med Barnas stasjon, der vi- og gjerne sammen med våre bransjevenner tilrettelegger og gjennomfører alt ved arrangementet: Vi handler for midler hentet inn under spleisaksjonen, og stiller med folk for å få gjennomført aktiviteten og dekker kostanden ved utflukter for familiene. Akkurat hva og hvor avhenger av tematikken på aktivitetsdagen. En aktivitetsdag kan være en tur til Hovedøya, ut i skogen, lek på Eventyrfabrikken eller Høyt og Lavt Klatrepark.

Vi ønsker å gjøre dette sammen med samarbeidspartnere og kunder. Vil du eller din organisasjon være med på å bidra i form av tid og eller penger i en spleisaksjon?

Vi kan love dere glede og stolthet som bidrar til økt samhold hos dere også!

Dersom dere er med og dere ikke ønsker å være anonyme, synliggjør vi at dere er med i vår markedsføring på LinkedIn eller ta kontakt med oss om dere også har lyst å være med på selve dugnadene

Ønsker du å gi ditt bidrag til spleisaksjonen, gjør du dette ved å gå inn på denne siden:

 

 

Ønsker du å bidra ved å gi av din tid, gjør du det ved å fylle  ut følgende skjema:

Vi er stolte av å ha med oss følgende kunder, samarbeidspartnere og bransjevenner på laget:

 

 

Del dette innlegget