Spendency

Få kontroll på kostnadene i bedriften din

Lurer du på hva bedriften bruker penger på? Hvilke leverandører dere kjøper fra? Mistenker du at det er lite kontrakts lojalitet? Bruker du mye tid på analyser i Excel?

Spendency er et brukervennlig spendanalyseverktøy for bedrifter og organisasjoner som ønsker å få bedre kontroll over kostnadene sine. Med spendanalyseverktøyet får du over 50 grafer som gir full kontroll over spend innenfor ønskede kriterier som kategori, leverandør, transaksjoner, tidsperiode og mye mer. Systemet er skybasert, krever ingen integrering og er lett å ta i bruk.

Sammenliknet med andre spendanalyseverktøy er kostnaden og grad av kompleksitet forbundet med bruk av Spendency svært lav. Dersom du er usikker på om Spendency er noe for din bedrift kan du prøve systemet helt gratis i 14 dager og det er også mulighet for å avslutte avtalen tidlig dersom man ikke skulle være fornøyd. Stretch har imidlertid utelukkende mottatt positive tilbakemeldinger fra våre kunder som har begynt å ta i bruk Spendency.

De fleste kundene våre velger å gå for Spendency Oppstartspakken der vi importerer og kategoriserer data fra ERP systemet deres og identifiserer verdiskapende initiativer på kun 3 uker så du kan oppnå resultater raskere.

Er dette noe du ønsker å vite mer om? Se vår Guide til Verdiskapende Spendanalyser for mer utdypende informasjon her eller ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg å få bedre kontroll på hva bedriften din bruker penger på. Vi ser frem til å høre fra deg!

Del dette innlegget