SAP S/4HANA implementering av offentlig sky

Å planlegge for fremtiden er en selvfølge for mange organisasjoner; Det er behov for å effektivisere kostnader, kontrollere kostnader og krypende ressurser. Det forventes at TCO vil bli senket og avkastning bygget. Lansering av nye forretningsmodeller og digital transformasjon skal gjennomføres. Bedrifter trenger rett og slett å investere i den raskeste og mest kostnadseffektive forretningsutviklingen.

Men hva er betingelsene? Hvor mye lenger vil ditt nåværende finansielle system virkelig ta deg? Og hvem vil hjelpe deg gjennom denne utviklingsreisen?

Stretch Evolve tilbyr deg å øke dine forretningsferdigheter og entreprenørskap. Dette gjør vi blant annet gjennom:

  • Forenklede brukergrensesnitt og opplevelser
  • Forbedret finansiell kontroll og regnskapskapasitet
  • Forbedret Supply Chain Management og lageroptimalisering
  • Analyse og rapportering i sanntid
  • Prediktiv analyse og maskinlæringsfunksjoner

Plattformen vi starter fra er det sterkeste ERP-systemet på markedet og er stavet S / 4HANA Public Cloud og tar deg fremover uansett hvor du er i dag.

Klar til bruk Cloud ERP-løsning – grenseløs vekst

SAP S/4HANA Public Cloud er et komplett, modulært skybasert ERP-system basert på AI og analyse. Det automatiserer forretningsprosesser og skaper et solid fundament for økonomi, produksjon, lager og logistikk, HR og mye mer.

I S/4HANA Public Cloud får du en oversikt over virksomheten din; Kundeinteraksjoner i sanntid, prediktiv analyse, maskinlæring, innovasjon og personalisering alt i ett system. Og best av alt, det er sikkert, fleksibelt og skalerbart – du kan raskt utvide og vokse uten begrensninger.

Små skritt til rask forretningsverdi

Ved å velge Stretch Evolve som partner på reisen til S/4HANA Public Cloud, velger du først en partner med forretningsperspektivet. Sammen med deg implementerer vi S/4HANA Public Cloud med det velprøvde SAP Activate-verktøyet og metodikken. I en klar tidsramme tar vi sammen små skritt til forretningsverdi, slik at du raskt får verdi fra ERP-investeringen din.

Det betyr at vi alltid fokuserer på mål og forretningsverdi – ikke teknisk funksjonalitet. Vi ønsker å forstå din virksomhet, dine utfordringer og hvilken forretningsverdi som er viktig å oppnå for deg – vi gjør det ikke for deg, vi gjør det sammen med deg!

Kontakt oss

Del dette innlegget