Masterdata i ERP-verdenen: kjernen til forretningsverdi

Mange av problemene som oppstår i de ulike forretningsprosessene i dag, kan mer enn ofte tilskrives mangel på god datakvalitet eller masterdatastyring. Likevel fortsetter betydningen av masterdata og relaterte prosesser å bli undervurdert, et problem som bare vil vokse seg større over tid.

Datamengden øker, og systemene rundt som er koblet til bedriftenes ERP-systemer blir stadig flere, som «Big Data» og data fra sosiale medier. Derfor viser vi hvorfor det er verdt å investere i masterdataene dine og hvordan du praktisk kan oppnå klare forbedringer med rimelig innsats og kostnad.

Stretch Evolve hjelper deg med å effektivisere masterdataprosessene dine og dermed muliggjøre en raskere, enklere og sikrere måte å jobbe på. Vi gir deg innsyn i hvordan du kan administrere data til og fra SAP ved hjelp av verktøy og maler – noe som blant annet har en betydelig positiv innvirkning på arbeidsmengden.

Vil du lære mer om hvordan du kan administrere og overføre data, og hvilke verktøy som er tilgjengelige? Eller planlegger du å migrere data fra ditt eksisterende SAP-miljø til S / 4HANA?

Vi i Stretch Evolve er din guide! Vi hjelper deg innen masterdata og er din hjelpende hånd på reisen mot økt forretningsverdi.

Kontakt oss

Del dette innlegget