Hvis tingene dine kunne snakke, hva ville de fortelle deg?

Å være tilkoblet er den nye normalen, både for menneske og maskin. Teknologien utvikler seg i et rasende tempo, og som et resultat blir tilkoblede anlegg, maskiner og varer både billigere og mer vanlige.

Men en tilkoblet «ting» har ingen verdi med mindre informasjonen som hentes brukes til å øke salget, forbedre driftssikkerheten eller for å unngå andre forretningsavbrudd – derfor er det viktig å introdusere IoT, ikke bare fra et overvåkings- eller datainnsamlingsperspektiv. Dette er også for å knytte det til et selskaps forretningsprosesser for å få full avkastning på investeringen.

Vi i Stretch Evolve er flinke til å implementere integrerte forretningsprosesser ved hjelp av SAP-programvare. Vi har gått sammen med Youmoni, som har velutviklede skybaserte tjenester for sensorbasert overvåking og analyse. Sammen har vi et sterkt tilbud for implementering av IoT – eller tilkoblede ting – som er omfattende fra sensorer, infrastruktur/kommunikasjon, overvåking og analyse og integrering i forretningsprosesser. Vi hjelper deg raskt å gå fra ord til handling for å evaluere løsningen i din virksomhet i virkeligheten med en Proof of Concept.

Administrert IoT

Vi kan tilby en komplett løsning for IoT-baserte scenarier som involverer lave innledende investeringer og minimert risiko som gjør at virksomheten din kan vokse til en fungerende IoT-løsning på en kontrollert måte.

Abonnementsbasert IoT – sensorer, data og vedlikehold basert på en fast månedsavgift:

  • Lav innledende investering – betal mens du går
  • Ende-til-ende-infrastruktur for IoT-baserte scenarier
  • API-basert integrasjon til SAPs forretningsprosesser
  • Data tilgjengelig for bedriftens analysetjenester eller i skyplattformen
  • Databeskyttelse og sikkerhet

Nysgjerrig?

Kontakt oss

Del dette innlegget