Stretch Öresund

Vi er selskapet som står for engasjement og innovasjon.

Teknologi, metodikk og sosiale evner i en herlig kombinasjon!

I hjertet av Malmø har vi samlet en gjeng seniorkonsulenter som høyt verdsetter hverandre, sine kunder og naturligvis prosesser, metodikk og teknologi i alle dets former. Våre kunder benytter vår kompetanse for å utbedre sine systemer og prosesser. Utgangspunktet er at det skal resultere i økte inntekter og reduserte kostnader. For å nå hele veien dit trenger vi å forstå den virkelige verdien vi skal skape for kunden – på ordentlig! Vi behersker også kunsten med å forankre i virksomheten. Det krever erfaring og både sosiale og teknologiske egenskaper. Det kreves mot!

Vi tror att vi når resultat og maksimaliserer gevinsten for våre kunder ved å være en gjeng prestisjeløse kollegar med tung kompetanse som gjerne deler gode erfaringer og at vi alltid tenker nytteverdi. Selvfølgelig krydrer vi med ett herlig miljø og masser av varme og omtanke. Det er Stretch Øresund!

Vi strever alltid etter å ta det neste steget og prøve nye ting. Vi tar utgangspunkt i kundens behov og tilpasser teknologien, ikke tvert om. Verdien kommer gjennom bruken – det vet vi av erfaring. Målsetningen er å være best innenfor de områdene vi jobber med. Vi tror at en gruppe med eksperter leverer mest verdi og kvalitet, og i lengden også til en betydelig lavere kostnad.

Vår kjerne

Vi er meget sterke på forretningsanalyse og prosjektledelse der vi jobber agilt og tradisjonelt. Vi har fantastiske utviklere og arkitekter på Microsoft-plattformen med .Net, webb og SharePoint. Vi jobber mye med beslutningsstøtte (Business Intelligence), først og fremst innenfor Microsoft og Qlik. Vi leverer en fantastisk arbeidsplass med Office365 som en tjeneste. Men det er ikke teknologien eller metodikken som er viktigst for oss – det er verdien vi skaper for våre kunder. Vi tror på leveranser i små steg, høy kompetanse og å være ETT team sammen med kunden – da vet vi at vi skaper mest verdi for hver investerte krone.

Forretningsmål

Vi skaper flott selskap ved å endre spillereglene med ledende tjenester og spesialister.

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden