Stretch Öresund AB

Gjør bærekraftige ideer om til digital innovasjon med Stretch Öresund

Stretch Öresund AB

Vi skaper fremtidens virksomheter!

Med fleksibel virksomhetsutvikling og Microsoft som plattform gjør vi raskt bærekraftige ideer om til digital innovasjon. Vi hjelper kundene å digitalisere virksomheten …

… gjennom en digital arbeidsplass. Med moderne arbeidsmåter og en digital samarbeids- og kommunikasjonsplattform skaper vi nye kontaktflater og muligheter for fremtidig samarbeid (Microsoft 365, SharePoint, Power Platforms).

… og gjennom opplæring og sertifisering innenfor det fleksible rammeverket samarbeider vi for å oppnå en fleksibel omstilling. Våre fleksible endringsledere støtter og veileder gjennom hele prosessen (SAFe, Scrum).

… ved hjelp av komplette, fleksible utviklingsteam som raskt forvandler idé til digital løsning med tydelig forretningsverdi (Azure DevOps, Scrum, Design Sprint osv.).

… med skreddersydde IT-løsninger. Disse kan med fordel utvikles som PoC (Proof of Concept) til å begynne med for å evaluere og berettige videre utvikling av en komplett IT-løsning (Microsoft .NET, Azure).

… ved å visualisere og muliggjøre analyse av forretningskritisk informasjon som er tydelig nok til å handle ut fra, ved hjelp av Business Intelligence (Azure Business Intelligence med Power BI).


Kontakt oss