Nyheter

Sterk tilhørighet til markedet da Stretchgruppens SAP-eksperter besøkte Walldorf

Det hele startet med SAP for Stretch Group. Siden 2002 har vi hatt et tett samarbeid, hvor vi har utviklet oss nærmere SAP og deres produkter. Nå som vi starter vår joint venture med S/4HANA Cloud ERP-systemet i Skandinavia, gjør vi det selvfølgelig hånd i hånd;

Vi føler oss prioritert av SAP og det er en gjensidighet at vi ønsker å jobbe tett og dele kunnskap, oppturer og nedturer. Vi prioriterer ganske enkelt hverandre, noe som er nøkkelen til vårt vellykkede partnerskap, sier Malin Anjou, administrerende direktør i Stretch Evolve.

Nær vårt marked – sammen utvikler vi forretningsmuligheter

S / 4HANA Cloud Initiativet startet med en tur til Heidelberg og Walldorf, hjertet av SAP. Formålet med turen var å komme tett på vårt marked, vår samarbeidspartner og at våre ansatte, som er fordelt mellom Göteborg og Stockholm, skulle bli kjent med hverandre, alt for å skape verdi for våre kunder og den nye satsingen.

Å utdype vår kunnskap, knytte kontakter og bygge relasjoner med SAP er svært viktig for oss. Vi lærer av hverandre og skaper enda bedre forutsetninger for å hjelpe kundene våre – til å utvikle deres forretningsferdigheter og konkurranseevne, sier David Glans, administrerende direktør i Stretch Göteborg.

Reisen startet med en hel dag på SAPs hovedkvarter i Walldorf med utviklingsøkter; S/4HANA Cloud, Business Technology Platform, Fiori og dypdykk i industrielle løsninger for bil-, detaljhandels- og vekstselskaper. Det ble også tid til et besøk på SAPs opplevelsessenter, der SAP viser verdien av digitalisering gjennom alle forretningsprosesser.

– Det var første gang SAP var vertskap for en så stor gruppe, kult at det fikk være oss! Vi ble kjent med SAPs sterkeste hoder og møtte folk som vet alt om fremtidig utvikling. Det bygger både hjerter og sinn for oss og gir et skikkelig kompetanseløft som kommer kundene våre til gode – det er jeg takknemlig for, sier Malin.

Ulike individer med samme drivkraft

For å kunne sosialisere på tvers av bedriftsgrenser i Stretch Group var også verdifullt, ble hele fredagen brukt til sosialt samvær, skape og lære av hverandre.

– Vi er alle så forskjellige; Fra mote til friluftsliv, fra hardrock til klassisk musikk, noen liker fotball, andre til puslespill og en tredje er en kaffenerd, men vi samles i et fellesskap rundt markedet vårt. Vi er alle lidenskapelig opptatt av å skape forretningsverdi gjennom SAP. Det er fint å se, fortsetter David.

Malin fortsetter i samme spor:

– Når du tilegner deg ny kunnskap, blir den unik for hver enkelt. I disse dypdykkene og diskusjonene har alle sin spesialkunnskap, jobbet i forskjellige lengder av tid, i forskjellige prosjekter med forskjellige kunder. Vi har alle våre egne unike opplevelser og personligheter. Derfor gjøres ulike tolkninger av den samme informasjonen, noe som gir oss som gruppe takeaways i hele kundeperspektivet.

La oss gjøre det igjen!

Konklusjonen er at en reise som dette, før en joint venture, bygger kultur og stolthet for å representere en kunnskapsrik organisasjon med et sterkt partnerskap, som Stretchgruppen og SAP.  Alle de 60 kollegene som var med på turen føler nå en sterk tilhørighet til markedet vårt. Det var første gang vi dro til Walldorf, men ikke siste gang vi gjorde denne typ tur sammen.

Nysgjerrig på å være en del av vår S/4HANA Cloud-innsats? 

Connecta här!

Del dette innlegget