Nyheter

Optimistisk start for 2021 – sammen skal vi bygge framtiden

Jeg kunne ikke hatt en bedre start på et nytt Stretch år med et hav av nye muligheter.

Et nytt år gir alltid tid for tilbakeblikk og refleksjoner, samtidig som det gir kraft til å se framover. For meg er nye uker, måneder og spesielt nye år symbolsk på nye begynnelser og nye kapitler. Fremtidstro på nye muligheter gir kraft og energi.

Vi må også ta med lærdom fra det som har vært for å få en enda bedre fremtid –  derfor synes jeg nyttår er fantastisk.

Den første mandagen i 2021 med walk & talk sammen med partner Anja gav en fin oppsummering på året og satte en perfekt ramme for å se framover.

For mange har 2020 vært ekstremt krevende, og med respekt og ydmykhet for dette, er vi derfor ekstra takknemlige og glade for at vi har gjort vårt beste år. Det har vært krevende på veldig mange måter, men sammen har vi klart det – sammen med fantastiske og fremoverlente kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere. Tusen takk til dere alle.

Vi har savnet sosialt samvær, men likevel klart å komme nære hverandre. Vi har måttet gjøre ting annerledes og vi har lært mye – som alle andre. Vi har i større grad utvekslet erfaringer på tvers med alle ansatte, digitalt, men likeverdig og i høyeste grad verdifullt. Vi har jobbet mer taktisk og agilt da det har vært nødvendig under pandemien. Det har gitt resultater – og vi ser at vi bedre kan teste, korrigere og komme raskere til mål enn med store tunge lange planer som aldri blir virkelighet likevel.  Det å tvinges til å tenke ut av boksen gir fremdrift og nye kreative ideer, kreative ideer som settes i live gir pågangsmot og fremtidstro. Det er da det blir gøy.

Vi har styrket lagfølelsen og kjempet  sammen for å levere gode prosjekt til våre kunder, hjelpe hverandre når det var som mest usikkert i våres, heie på hverandre og ikke minst glede oss over hverandres suksess. Sammen er nøkkelordet og jeg tror det er suksessoppskriften – hos oss står lagfølelsen sterkt og den vil hjelpe oss framover i et utrolig spennende 2021 for Stretch Norge.

Denne lagfølelsen som har gitt oss både læringspunkter og gode resultater er jeg takknemlig for – og jeg gleder meg veldig til et spennende 2021 sammen med Anja og alle de andre i Stretch Norge.

For 9 år siden begynte Anja og jeg omtrent samtidig og vi har jobbet sammen i både solskinnsdager og noen mer stormfulle.

For en fantastisk reise sammen med herlige mennesker som alle har vært eller er med å forme selskapet og den levende og unike kulturen vi har. Takknemlig for alle tidligere gode kollegaer, alle de fantastiske medarbeiderne vi har nå og flere som skal komme.

Nå står et nytt spennende kapitel på trappene der vi skal etablere nye Stretch selskaper i 2021 i Norge. Dette gjør vi fordi vi tror det gir et større mulighetsrom for å skape nye initiativ og styrke entreprenørskapet. Vi tror på at ved komme enda tettere på de ulike markedene og enda nærmere kundene vil vi lykkes i enda større grad med vår visjon: « Vi gjør våre kunder til ekspertene». Kulturen vår står støtt som grunnmur.

Sammen skal vi bygge fremtiden, og det er nå neste eventyr starter.

Del dette innlegget