Case

50% mindre administrasjon gir 50% mer salgstid

Vi har full kontroll over våre KPI’er for salg, og systemet støtter våre spesielle behov som SaaS-selskap, f.eks. komplekse fornyelses-prosesser og rabatter. Med CPQ har vi forenklet måten vi selger på og redusert administrative salgsoppgaver med 50 prosent. Selgere har nå mer tid til å fokusere på strategisk salg.

Stretch er den perfekte partneren for oss. Før vi lanserte Salesforce CPQ, var rapportering av faktisk salg, fakturering og inntektsvarsling en svært manuell og tidkrevende prosess. Nå er alt integrert – Johannes Holdø, tidligere CCO i Wattsight, nå Head of Marketing, Volue

Som et resultat av bruk av CPQ er det nå lettere for Wattsight å:

  • Gi flere tilbud raskt og effektivt
  • Spore prospekt- og kundeinformasjon i Salesforce CRM
  • Skreddersy kontrakter og salgstilbud til individuelle kunder
  • Gi bedre informerte avgjørelser rundt spesielle priser, rabatter og vilkår
  • Eliminere muligheter for brukerfeil ved å hente data fra en pålitelig tredjepartkilde for automatisk utfylling av felter

Salesforce CPQ (Configuration Price Quote), en verktøypakke som gir nøyaktig pris med alle gitte produkt-konfigurasjonsscenarier for bedre struktur for å prise portefølje og lage tilstrekkelige kunderapporter.

I løpet av de siste to årene har Stretch jobbet tett med Wattsight, nå Volue, først med Salesforce Sales Cloud og deretter med CPQ. Samarbeidet har vært tett og smidig for å sikre kvalitetskontroll i alle aspekter av programgjennomføringen.

Med utgangspunkt i CPQ har Stretch også utviklet en bestemt tilpasset faktureringsmodul for Wattsight. Tidligere praksis som var å håndtere flere moduler er nå endret til en vesentlig mer effektiv Salesforce Revenue and Billing-modul. I Stretch er vi stolte av å ha et godt og effektivt samarbeid med Wattsight om å utvikle ledende CRM-moduler basert på Salesforce-systemer.

 

Kontakt oss

 

Wattsight
Wattsight har brukt Sales Cloud siden 2018. Med en kompleks produktkatalog og utfordringer det gir, bestemte de seg for å ta et neste skritt ved å implementere Salesforce CPQ. Volue er en ledende leverandør av data- og konsulenttjenester til det europeiske energimarkedet. Selskapet gir kundene verdifull informasjon ved å forutsi grunnleggende antagelser og prisbilde i et kort, mellomlangt og langsiktig perspektiv.

Stretch Engage
Stretch Engage realiserer løsninger på Salesforce-plattformen til store og små kunder i Norge.

 

Del dette innlegget