Webinar/Podcast: Hvordan og hvorfor bør vi revurderer måten vi gjør komplekse anskaffelser

I årene fremover vil innkjøpsorganisasjoner fungere mindre som en forhandlingsmaskin. Istedenfor vil anskaffelser utvikle seg til å bli et team med allsidig kunnskap – dette for å skape bedre forretningsresultater. Da vil vi trenge tilpasningsdyktige mennesker med en viss tankegang og egenskaper, som kan utvikle organisasjoner videre og maksimere verdien på innkjøpene.

En krone riktig spart bør egentlig være mer på bunnlinjen.

Stretch InProcure tror på menneskers evne og vilje til å skape en bedre verden. Vi tror på mulighetene som finnes i verdikjeden – og leverandører er en kilde til verdi.

 

Lean-Agile Procurement som metodikk har gitt oppsiktsvekkende gode resultater etter sitt inntog i mellom-Europa.

Stretch InProcure skal være førstemann i det norske markedet til å ta  bruk Lean-Agile Procurement; både gjennom faktisk utøvelse hos våre sluttkunder, men også gjennom kursvirksomhet rettet mot innkjøpsmiljøene. Kursene kommer vi til å arrangere i samarbeid med Flowdays, partner av Stretch InProcure og grunnlegger av Lean-Agile Procurement som metodikk.

Nå ønsker vi å introdusere metodikken og fordelene med deg. Fokuset for samtalen vil være verktøyet Lean Procurement Canvas. Velkommen på webinar med Stretch InProcure og Flowdays !

Agenda:

11.00 – Velkommen med Glenn Gollub (Stretch) og Mirko Kleiner (Flowdays)        

11.05 – Hvordan og hvorfor bør vi revurderer måten vi gjør komplekse anskaffelser

11.30 – Spørsmål og svar

Vennligst merk at webinaret vil gjennomføres på engelsk.  Ønsker du å vite mer ta gjerne direkte kontakt med Glenn Gollub på glenn.gollub@stretch.no eller gå inn på nettsiden https://www.lean-agile-procurement.com/

 

Påmelding