Spendency

Skyløsning for spendanalyser

Skyløsning for spendanalyser

Spendency – et brukervennlig spendanalyseverktøy for bedrifter og organisasjoner som ønsker bedre kontroll over kostnadene sine

Spendanalyse har aldri vært enklere!
Spendency er et spendanalyseverktøy som gir deg full kontroll over innkjøpsvolumet i bedriften:

• Spendanalyseverktøyet er en skytjeneste noe som gjør installasjon rask og enkel. Det kreves ingen integrering og verktøyet kan benyttes fra dag 1.
• Verktøyet er svært lett å bruke og man trenger minimalt med tid til opplæring.
• Spendency har over 50 grafer som gir god oversikt og kontroll over totalt spend innenfor ønsket kriterier (kategori, leverandør, transaksjoner, tidsperiode med mer) via et dashbord.
• Spendency er et utmerket verktøy til å kommunisere internt i bedriften hvordan kostnadene utvikles over tid.
• Verktøyet gir deg mulighet til å lett analysere og identifisere verdiskapende aktiviteter.

 

Hvem trenger Spendency?

Spendency retter seg inn mot bedrifter og organisasjoner som ønsker å få kontroll over spend og kostnadsutvikling. Systemet er fleksibelt, intuitivt og gir deg tydelige analyser.

Et spendanalyseverktøy som Spendency vil gjøre det enklere å sammenstille data og gjennomføre spendanalyser på månedlig/kvartalsvis basis, samt kommunisere verdien av innkjøpsarbeid internt og mot eksterne kunder.

Se også vår Guide til Verdiskapende Spendanalyser for mer utdypende informasjon her

Lav risiko, høy kundetilfredshet

Spendency er det man kaller et «Stand Alone» spendanalyseverktøy som leveres frittstående fra andre applikasjoner. Kostnaden og grad av kompleksitet er lav sammenliknet med andre spendanalyseverktøy på markedet. Spendency kommer med en gratis prøveperiode (14 dager) og exit muligheter (innen 3 mnd med refund på 50%) dersom man ikke er fornøyd.

Se mer om vår skreddersydde oppstartspakke som gir deg full kontroll over alle kostnader i bedriften i løpet av kun 3 uker her

Stretch er offisiell Spendency-partner har flere kunder som i dag bruker Spendency. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan Spendency kan gi deg bedre kontroll over kostnadene dine!Hanne Lund-Isaksen
Tlf: 004747614162
E-mail: hanne.lund-isaksen@stretch.no

Erik Andresen
Tlf: 004795707644
E-mail: erik.andresen@stretch.no

 

 

 

 

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden