SAP

Fleksibilitet og innovasjon

Ønsker dere å dra nytte av det nyeste fra SAP?

Virksomheter i alle bransjer gjennomgår store forandringer i kjølvannet av digitalisering og endret kundeatferd. SAPs kunder og SAP selv er ikke noe unntak. SAPs produktportefølje har gjennomgått grunnleggende endringer i løpet av de siste årene.

Tradisjonell kompetanse ligger fremdeles i bunnen, men SAPs nye produkter og teknologi stiller helt nye krav til alle som jobber med SAP. Stretch kombinerer lang erfaring fra SAP med den nye teknologien som SAP bruker. Vi er vant til å jobbe med for eksempel brukersentrert utvikling, mobile løsninger, visualisering, agile metoder, webteknologi og in-memory-databaser.

Dette kombinerer vi med kunnskaper om tradisjonelle SAP-produkter og de nye produktene som SAP bygger sin fremtid rundt, for eksempel S/4, HANA, Ariba, SAP Cloud Platform, C4C og Business by Design.

Stretch og SAP – et partnerskap i forkant

Stretch har en enorm erfaring med SAP og alle de teknologiske endringene deres gjennom årene. Som partner ønsker vi alltid å være i forkant, og siden utviklingen går raskt i SAP, sørger vi for å være der det skjer. Hvert år sender vi en gruppe konsulenter til SAP TechEd og andre arrangementer for å kunne gi kundene siste nytt og sørge for at Stretch utvikler seg.

SAP-konsulter

Våre konsulenter er spesialister på SAP og på hvordan forretningsverdi kan skapes med støtte i teknologien. Det gjør vi enten som applikasjonskonsulenter, teknologikonsulenter eller prosjekt- og endringsledere. Som regel er det en kombinasjon av disse rollene.

I dag gjennomgår SAPs produktportefølje sitt tredje store generasjonsskifte siden starten i 1972. I den forbindelse er det ekstra viktig både å kjenne forhistorien og være godt fortrolig med teknologi som er ny for SAP, men ikke for IT-verdenen for øvrig.

HANA og SAPs skyteknologier

Skal dere utvikle SAP-landskapet og ser på HANA og SAPs skyteknologier som en del av fremtiden? Vi tror at en vellykket endringsprosess i en bedrift som bruker SAP, bygger på en innovativ endring. Hos Stretch har vi innsikt i SAPs planer og forretningsmål og kan veilede dere gjennom denne endringen. Vi hjelper dere med å skape forutsetninger for nye arbeidsmåter og strukturer som drar nytte av SAPs nye produktportefølje.

Nysgjerrig? Kontakt oss allerede i dag, så forteller vi mer! Eller sjekk ut vår Stretch blogg hvor vi har samlet spennende lesning.

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden