SAP Ariba

Skyløsning for digitale innkjøpsfunksjoner

SAP Ariba – den ledende cloud basert løsning for digitale innkjøpsfunksjoner

Kunne du ønske deg at alle dine leverandører var koblet opp mot dine innkjøpssystemer? Hva om du fikk dine leverandører til å søke deg opp for å konkurrere om å bistå din forreting, og når de vant avtalen, så gikk all kommunikasjon elektronisk med samme datakilde? Kunne du ønske at din innkjøpsløsning hadde innebygde ytelsesmålinger for dine leverandører? Dette er realiteten i framtidens digitalisering av innkjøpsfunksjonen.

SAP Ariba er markedsledende skybasert løsning som kan hjelpe deg med hele innkjøpsprosessen fra leverandørregistrering gjennom anskaffelser og kontrakthåndtering til bestilling fra kataloger og fakturahåndtering. SAP Ariba er heleid av softwarehuset SAP og er en av SAP og Stretch sine store satsningsområder.

Nordens mest erfarne SAP Ariba konsulenter

Stretch har Nordens mest erfarne SAP Ariba konsulenter og vi kan rådgi deg hvordan du kan flytte dine innkjøpsprosesser inn i en fremtidsrettet skybasert løsning som SAP Ariba. Vi har konsulenter med dyp kunnskap om alle aspekter og faser av SAP Ariba prosjekter. Våre konsulenter skiller seg ut gjennom særdeles god forståelse av selve forretningsrelaterte innkjøpsprosesser, organisasjonen som må være på plass for å få verdi ut av løsningen, og spisskompetanse på selve løsningen i SAP Ariba. Stretch kan dermed bidra til å  maksimere forretningsverdien for våre kunder gjennom bruk av SAP Ariba og bidra til å følge opp at disse verdiene realiseres.

stretch_highfive

Innkjøp gjennom en skyløsning – hvordan fungerer det?

SAP Ariba har gjennom Ariba Network blitt verdens største forretningsnettverk hvor samme informasjon for alle parter er nøkkelen til suksess. Borte er tunge og komplekse en-til-en koblinger mellom kunde og leverandør, SAP Ariba gir alle muligheten til mange-til-mange koblinger med store og små aktører. SAP Ariba blir brukt av alt fra store globale aktører til mellomstore lokale bedrifter som ønsker å effektivisere innkjøpsprosessene. SAP Ariba er unikt i at det feks kan styre leverandører til å vedlikeholde sine egne master data som så flyter gjennom nettverket og til din ERP løsning. Dermed kan du fokusere på strategiske og mer verdiskapende aktiviteter enn operasjonelle oppgaver.

SAP Ariba

SAP Ariba – The Stretch Way

Stretch kan levere hele livssyklusen til en SAP Ariba løsning. Fra konseptuelt, strategisk initiativ, gjennom business case, prosjektgjennomføring, integrasjoner til backend, kontinuerlige forbedringer og drift og support.

Stretch utmerker seg innenfor innkjøp og SAP Ariba ved at vi kombinerer tung innkjøpsfaglig erfaring med lang SAP Ariba erfaring og krydrer det med ekspertise innen prosjekt- og endringsledelse.

Vil du vite mer? Kontakt oss i dag eller sjekk ut vår Stretch blogg hvor vi har samlet spennende lesning. Du kan også laste ned vår guide Ariba® Strategic Sourcing in a nutshell.

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden