Salesforce

Maksimere forretningsverdi med en ledende CRM-løsning

Suksess med Salesforce innsats

Skal du implementere Salesforce eller fungerer ikke din eksisterende Salesforce løsningen bra nok? La noen av Skandinavias beste CRM- konsulenter, med Sales Force sertifisering, hjelpe dere!

Vi vet at verdien kommer fra bruk og vi vil hjelpe deg å maksimere forretningsverdien for hver krone.

Hvorfor Salesforce konsulenter fra Stretch?

I samarbeid med våre kunder, sikrer vi at implementeringen av Salesforce løser dine utfordringer og forbedrer kunderelasjoner innen salg, kundeservice og markedsføring. Våre Salesforce konsulenter er sertifisert innenfor deres område av ekspertise og i kombinasjon med lang erfaring med å kjøre CRM initiativ vil vi hjelpe deg med å lykkes!

En Salesforce konsulent fra Stretch utmerker seg hos dere siden våre leveranser er preget av omtanke, fokus på resultater og kvalitet i Salesforce. Du vil merke forskjellen av en Salesforce konsulent fra Stretch, det kan vi love.

Salesforce

Hvorfor Salesforce?

Salesforce er verdens ledende CRM-programvare. Vi ser at det åpner opp store muligheter for selskaper til å vokse og bli mer effektive i salg, kundeservice og markedsføring. Det ser vi hos våre kunder hvor vi driver Salesforce prosjekter.

Få verdien av din Salesforce investering

Vi hjelper deg å implementere Salesforce eller forbedre en allerede eksisterende Salesforce løsning. Vi hjelper deg å få opp bruken, og dermed for å få verdien ut av investeringen din. Trenger du en Salesforce partner å gjennomgå og effektivisere forretningsprosesser på best mulig måte? Du er ikke alene. Vi har erfaring og vil lede deg til en vellykket Salesforce innsats!

Vil du vite mer, eller høre hva vi har gjort med andre kunder? Ikke nøl med å kontakte oss i dag med spørsmål om Salesforce eller våre konsulenter Stretch. Eller sjekk ut vår Stretch blogg hvor vi har samlet spennende lesning.

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden