Qlik

Rask, stilig og fleksibel analyse av forretningsdata

Rask og fleksibel metode for analyse og rapportering av data

Hvis du trenger en rask og fleksibel metode for analysering og rapportering av forretningsdata, og med mulighet for å kombinere det med et stort utvalg av eksterne kilder (Google, facebook, offentlige data, etc.)?
Så la oss vise deg hvordan Qlik plattformen kan gjøre jobben.

Norges mest innovative Qlik konsulenter

I samarbeid med våre kunder skaper vi business intelligence, og vi løser ikke bare de eksisterende rapporteringskrav, men også økte krav til visuell dataanalyse, self-service, avansert sikkerhet, og gir tilgang til en ny verden av datainnsikt.

Qlik plattformen har potensial, og vi vet hvordan du bruker det

Våre prosesskonsulenter kartlegger din eksisterende data, og gir forslag til ytterligere datainnsamling, mens Qlik konsulenter bygger de mest fleksible og skalerbare business intelligence plattformer fra et bredt spekter av datakilder (MS SQL, SAP, Oracle, Salesforce, Excel, CSV, XML, HTML, mm.).

 

Qlik

Vår omfattende kompetanse på SAP og Qlik betyr at vi raskt kan lage rapporter, analyser og visualisering av ditt eksisterende SAP-miljøet. Vi kan også bruke en SAP dokumentert sikkerhetsmodell på Qlik plattformen, noe som gjør implementering og integrasjon veldig enkelt. Vi har alltid som mål å oppnå en prosess med tett samarbeid, med fokus på kunnskapsdeling og smidig systemstruktur, slik at en business intelligence plattform fra Qlik realiserer størst mulig nytte for deg.

På Stretch, tror vi på å lage implementeringer i små skritt, slik at vi så snart som mulig kan oppleve resultater, og kurset kan tilpasses ditt tempo og behov. Har du blitt nysgjerrig? Ikke nøl med å kontakte oss, vi er alltid klar til å hjelpe.

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden