EPI-USE Labs

Optimaliserer komplekse SAP landskap

Har du et kompleks SAP landskap?

Har dere behov for å beskytte informasjonen deres? Lagrer dere personlig informasjon i SAP som berøres av EUs nye personvernforordning? Har dere behov for å dele opp SAP-landskapet i nye selskaper? Har dere utfordringer med kostnader og lang leveringstid når SAP-landskapet skal håndteres? Skal dere migrere til SAP HANA og vil minimere kostnadene? Har dere behov for å forbedre kvaliteten på data i utviklings-, test- og opplæringssystemer?

Dette er eksempler på spørsmål vi griper tak i ved hjelp av partneren vår EPI-USE Labs.

EPI-USE Labs – verktøyet som optimerer SAP-landskapet

EPI-USE Labs har siden 2006 levert tilleggsprogrammer til SAP med fokus på å få større forretningsverdi ut av SAP-installasjonen og redusere de totale eierskapskostnadene. I bunnen ligger det et produktselskap som ved hjelp av innovativ teknologi har skapt flere produkter og bruksområder. I dag er EPI-USE Labs også et tjenesteselskap som samarbeider med Stretch for å optimere SAP-landskapene og gjøre dem mer effektive og kraftfulle. Løsningene fra EPI-USE Labs gjør det mulig å effektivisere basisorganisasjonene, og dermed blir tiltak som tidligere var kostbare, plutselig mulig.

SAP-konsulter

Løser utfordringer der informasjon står sentralt

Virksomheter kan ha utfordringer på vidt forskjellige områder, men det som ofte er felles, er at informasjon og datamengder må behandles. Med EPI-USE Labs-produktene kan vi løse flere høyaktuelle utfordringer:

  • Vi kan sørge for samsvar med EUs nye personvernforordning ved å kartlegge personlig informasjon, kryptere sensitiv informasjon og til og med sikre «retten til å bli glemt bort», som vanligvis kan være vanskelig i SAP-landskap.
  • Ved oppkjøp eller salg av selskaper kan vi sørge for at informasjon deles og slås sammen på en sikker måte.
  • Ny teknologi gjør det mulig å optimere SAP-landskapet for å oppnå raskere og rimeligere behandling.
  • Ved en HANA-migrering eller før en QA-systemoppdatering er det for eksempel klokt å begrense mengden informasjon som skal behandles, for å spare lagringsplass og lisenskostnader.
  • QA-, test- og utviklingsmiljøer kan oppdateres hyppig med relevante og anonymiserte produksjonsdata.

Tenker dere på en eller flere av disse utfordringene? Ta kontakt med oss hos Stretch, så hjelper vi dere med å finne riktig løsning fra EPI-USE Labs. Det er ikke umulig at ett produkt kan løse flere utfordringer samtidig.

Eller sjekk ut vår Stretch blogg hvor vi har samlet spennende lesning.

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden