EPI-USE Labs

Optimaliserer komplekse SAP landskap

Har du et kompleks SAP landskap?

Har dere behov for å beskytte informasjonen deres? Lagrer dere personlig informasjon i SAP som berøres av EUs nye personvernforordning? Har dere behov for å dele opp SAP-landskapet i nye selskaper? Har dere utfordringer med kostnader og lang leveringstid når SAP-landskapet skal håndteres? Skal dere migrere til SAP HANA og vil minimere kostnadene? Har dere behov for å forbedre kvaliteten på data i utviklings-, test- og opplæringssystemer?

Dette er eksempler på spørsmål vi griper tak i ved hjelp av partneren vår EPI-USE Labs.

EPI-USE Labs – verktøyet som optimerer SAP-landskapet

EPI-USE Labs har siden 2006 levert tilleggsprogrammer til SAP med fokus på å få større forretningsverdi ut av SAP-installasjonen og redusere de totale eierskapskostnadene. I bunnen ligger det et produktselskap som ved hjelp av innovativ teknologi har skapt flere produkter og bruksområder. I dag er EPI-USE Labs også et tjenesteselskap som samarbeider med Stretch for å optimere SAP-landskapene og gjøre dem mer effektive og kraftfulle. Løsningene fra EPI-USE Labs gjør det mulig å effektivisere basisorganisasjonene, og dermed blir tiltak som tidligere var kostbare, plutselig mulig.

SAP-konsulter

Løser utfordringer der informasjon står sentralt

Virksomheter kan ha utfordringer på vidt forskjellige områder, men det som ofte er felles, er at informasjon og datamengder må behandles. Med EPI-USE Labs-produktene kan vi løse flere høyaktuelle utfordringer:

  • Vi kan sørge for samsvar med EUs nye personvernforordning ved å kartlegge personlig informasjon, kryptere sensitiv informasjon og til og med sikre «retten til å bli glemt bort», som vanligvis kan være vanskelig i SAP-landskap.
  • Ved oppkjøp eller salg av selskaper kan vi sørge for at informasjon deles og slås sammen på en sikker måte.
  • Ny teknologi gjør det mulig å optimere SAP-landskapet for å oppnå raskere og rimeligere behandling.
  • Ved en HANA-migrering eller før en QA-systemoppdatering er det for eksempel klokt å begrense mengden informasjon som skal behandles, for å spare lagringsplass og lisenskostnader.
  • QA-, test- og utviklingsmiljøer kan oppdateres hyppig med relevante og anonymiserte produksjonsdata.

Tenker dere på en eller flere av disse utfordringene? Ta kontakt med oss hos Stretch, så hjelper vi dere med å finne riktig løsning fra EPI-USE Labs. Det er ikke umulig at ett produkt kan løse flere utfordringer samtidig.

Eller sjekk ut vår Stretch blogg hvor vi har samlet spennende lesning.

Les også