Systemutvikling

Verdien kommer fra bruk!

Systemutvikling – når standardløsningen ikke helt strekker til

Standardiserte løsninger gir din virksomhet en god plattform å utgå fra. De skreddersydde løsningene gir din virksomhet «edge», skiller dere fra mengden og har potensiale til å sette dere helt i førersetet innenfor deres bransje. Med systemutvikling fra Stretch skaper dere nye kanaler og opplevelser for deres kunder. Dere automatiserer deres prosesser og skaper samhandling på tvers av landegrenser.

Vi tenker livssyklus

Fra idéstadiet til en løsning i bruk, og videre under hele livssyklusen. Vi tar gjerne ansvar for hele leveransen med prosjektledelse, kravanalyse, arkitektur, design og utvikling. Med små steg sørger vi for at dere får en løsning dere kan vokse med i takt med deres utvikling. Sammen sørger vi for å skape mest verdi for hver krone. Vårt team kommer til å jobbe med agile metoder og vi inviterer dere gjerne inn i vårt gledesfylte og transparente miljø. Samtidig er vi vant til kunder som behøver en tradisjonell oppfølging og rapportering og har utviklet en metodikk for å kunne balansere det beste av disse to verdener.

Verdien kommer gjennom bruken av systemet!

Vi drives av å utvikle brukervennlige løsninger! Uansett om det er en mobil app, ett forretningssystem, en moderne webside, en komplisert prosess som skal automatiseres eller om vi skal integrere flere ulike systemer. Det er faktisk ofte en kombinasjon av disse utfordringene, da trives vi som best! Verdien skapes ved at løsningene benyttes av flest mulig, så ofte som mulig. Derfor vektlegger vi å møte deres behov, men også utvikle løsninger som både dere selv og deres kunder ønsker å bruke.

bla-appen1   bla-appen2   bla-appen3   bla-appen4

Over vises Blå Appen, en mobil løsning for barne- og ungdomspsykiatrien i Skåne. Blå Appen følger tenåringer som har vært til akutt psykiatrisk behandling i ett år etter at de er utskrevet. Appen følger utviklingen av disse unge pasientene som en del av ett forskningsstudie.

Vi hjelper dere mer enn gjerne med både små og store prosjekter. Kontakt oss i dag. Vi ser frem i mot å høre fra dere!

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden