Prosjekt og programledelse

Oppnå høyest forretningsverdi i endringsinitiativ

Små steg mot økt forretningsverdi – sammen!

Våre prosjekt og programledere er på plass i kundens hverdag. Vår lidenskap er å jobbe sammen med kunden for å oppnå høyest forretningsverdi gjennom endringsinitiativ. Med vår bredde og erfaring forstår vi hvorfor prosesser, rammer og kostnadsfokus er nødvendig, men vi har en klar ambisjon om å få våre kunder til å ta små steg, hver dag, mot en mer verdifokusert leveransemodell. Det sies at man får det man måler, sørg da for å måle forretningsverdi!

Vi har en situasjonsbasert tilnærming til lederskap

Vi leder og sikrer leveranser med stødig og øvet hånd uavhengig av styringsmodell (tradisjonell/smidig/hybrid) og tar ansvar for å oppnå resultat. Vi kan (og er dyktige på å) styre på tid/kostnad/kvalitet men er overbevist om at dersom vi leverer tidlig og ofte, setter verdi over kostnad og skaper en sterk feedback kultur vil vi få enda mer verdi ut av våre leveranser. Vi mener også at det er bedre for kunden om vi fokuserer på å optimere en leveranseflyt fremfor å styre mot harde deadlines.

projektledning

Vi leder vellykkede prosjekter!

Vi har konsulenter som er i forkant og som lykkes med å drive endrings- og utviklingsprosjekter selv i organisasjoner som ikke er like vant med prosjektarbeid. Vi har en rekke sertifiseringer i ulike metoder og stor erfarenhet fra de fleste modeller: PRINCE2, PMP, Scrum for å nevne noen. Vi er lette å snakke med og hyggelige å ha med å gjøre!

Vil du vite mer? Kontakt oss eller sjekk ut vår Stretch blogg hvor vi har samlet spennende lesning om prosjektet og programledelse.

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden