Integrasjon

Få fordelene av IT-investeringene

Integrasjon – en sentral del av IT-strategi

Dagens selskaper er tett koblet til andre organisasjoner, interne som eksterne. Dette skaper store forventninger og behov for sikre og fleksible systemintegrasjoner, noe som er en sentral del i alle våre kunders IT-strategi. Hvordan man lykkes med systemintegrasjonen avgjør i stor grad IT-investeringens ROI (Return-on-investment). Verdien kommer gjennom faktisk bruk av systemene! Hvordan ser dette ut hos dere? Har dere robuste og fremtidsrettede løsninger?

Spesialister med en følelse av det store bildet

Våre konsulenter har både spesialkompetanse på integrasjonsverktøy som SAP PO, HCI/HCP og DELL Boomi samt evnen til å stille de riktige kravene til end-2-end prosesser mellom flere applikasjoner. Vi har en bred base med forretnings-, applikasjons- og prosesskonsulenter som støtter dere på applikasjonssiden. Sammen sørger vi for at dere får en helhetlig løsning som fungerer optimalt så dere for maksimalt utbytte av deres IT investeringer.

Kanskje har dere SAP som base med en rekke «best-of-breed» skytjenester? Dette setter enda høyere krav til en gjennomtenkt strategi.

Systemintegration

Du har ikke råd til kompromisser

En dårlig integrasjonsløsning som hemmer brukervennligheten og fører til tunge forvaltningsregimer kan fort bli svært kostbart. En vel utført integrasjon på den andre siden foredler og optimaliserer IT investeringene ytterligere.

Vår nysgjerrighet på dere som kunde og på ny teknologi innenfor integrasjonsområdet løfter deres IT-avdeling og sørger for at dere ligger i front. Vi bygger løsninger, implementerer supportprosesser og lærer opp deres IT-avdeling slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet. Dere har ikke råd til kompromisser! Kontakt oss allerede i dag for ett skreddersydd team utifra deres behov.

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden