Anskaffelsesanalyse av Stretch InProcure

Del dette innlegget

Tilbud INNKJØP

Innsikt og økt konkurransekraft med noen få klikk

Ved å skaffe seg økt innsikt i egen kostnadsbase åpnes det opp muligheter for å ta ut besparelser gjennom å treffe rett tiltak til rett tid. Det krever hverken mye tid, anstrengelse eller investering. Dere er praktisk talt bare noen klikk unna.

I snitt utgjør innkjøp 80% av totalkostnadene hos norske virksomheter. Innkjøp er følgelig helt avgjørende for virksomhetenes konkurransekraft. Ved å ta i bruk gode digitaliserte løsninger vil det åpne seg opp gevinstpotensial i din egen kostnadsbase. Potensiale som du i dag kanskje ikke er kjent med eller som er godt gjemt i et Excel-ark fullt av dubletter, konteringsfeil og data av dårlig kvalitet. Vi kan hjelpe deg i gang!

Ta kontakt om du ønsker en demo. Eller enda bedre, send oss deres data så skal vi hjelpe deg i gang med å identifisere dine største muligheter for besparelser samt dine første quick wins!

Anskaffelsesanalyse trenger ikke, og bør ikke, være et IT-prosjekt!

Arbeid med å få kontroll over egen kostnadsbase skal ikke være et IT-prosjekt. Det handler om å enkelt kunne identifisere gevinstpotensial innenfor kostnadene dere allerede har. Det krever ikke integrasjoner, det krever ikke ressurser fra din IT-avdeling. Har du et regnskapssystem eller dine fakturadata i et Excel-ark har dere alt dere trenger for å starte. Det vi leverer er økt innsikt, med utgangspunkt i dine data.

  • Få kontroll over dine kostnader
  • Identifiser muligheter og iverksett tiltak basert på fakta
  • Mål og kommuniser dine gevinster

Kontakt oss