Stretch Stockholm

Vi utvikler hele verden med IT

Innovasjon, nysgjerrighet og mod

Vi skal være best på å skape forretningsverdi – hver dag!  Dette gjør vi gjennom innovasjon, nysgjerrighet og mot. Som selskap hjelper vi individer og organisasjoner med å utvikles langsiktig, bærekraftig og med fokus på å maksimere forretningsverdi.

Bak enhver vellykket investering ligger et sterkt fokus på innovasjon. En ny måte å levere noe som eksisterte fra før. En måte å bruke digitaliseringens muligheter for å åpne opp for en ny verden. Stretch Stockholm skal med en tydelig entreprenør ånd og omtanke utfordre kunder og hverandre for å hele tiden tenke innovasjon og få maksimal forretningsverdi av hver krone.

StretchJoggar-193_720x350

Vi utvikler hele verden med IT

Vi har 5 kompetanseområder, og innenfor hvert område har vi fantastisk dyktige konsulenter! Våre krav til oss selv er å alltid ha leveranser med forretningsverdi i fokus. For kunder skal det være tydelig hvorfor man skal kjøpe tjenester fra oss, og det er en selvfølge at våre leveranser strekker seg over våre ulike forretningsområder, dersom behovet og utfordringen krever det.

Vi løser oppdrag som ETT team med omtanke for kundene og hverandre, det er styrken i vårt selskap. Vi har spesialister innen innkjøp, kundeorienterte prosesser, ledelse og endringsledelse, Data to decision og systemutvikling. Sammen kan vi garantere en fornøyd kunde som får optimalt utbytte av sine investeringer – først da er vi fornøyd med våre leveranser.

Vi bistår våre kunder med rådgivning, implementering, endring- og prosjektledelse, uansett om svaret er Cloud, on-premise eller en integrasjon midt i mellom. Kontakt oss gjerne så forteller vi mer!

Forretningsmål

Vi hjelper kontinuerlig våre kunder med å flytte fokus fra prosjekt til helhet. Det skaper varige resultater som vi sammen kan være stolte av. Vi er unike gjennom vår omtanke til våre kunder og medarbeidere. Vi har alltid fokus på den langsiktige verdien, både for individ og organisasjon. Med nysgjerrighet leder vi utviklingen på Stockholmsmarkedet og påtar oss stadig nye utfordringer.