Stretch Norge

SAP Ariba
Innkjøpstransformasjon
Strategisk innkjøp og analyse
Leveranse- og kvalitetsstyring
Prosjekt og Endringsledelse
Salesforce
Signicat

Fremoverlente konsulenter med fokus på forretningsverdi

Velkommen til Stretch Norge! Vi er en gjeng med engasjerte og fremoverlente rådgivere som brenner for å hjelpe våre kunder med å løse deres behov, ulike utfordringer og skape merverdi. Dette får vi til gjennom sterk faglig spisskompetanse, solid erfaring fra ulike prosjekt og bransjer, som vi også hele tiden søker etter å utvikle og forbedre. Vi er naturlig nysgjerrige og genuint interessert i å belyse problemstillinger fra ulike vinklinger for å finne den beste løsningen.  Vi bryr oss om hverandre og våre kunder.

Signicat, Salesforce

Fra strategi til implementering og vedlikehold innen innkjøp og CRM

Stretch Norge er en del av Skandinavias ledende fagmiljø innen innkjøpstransformasjon og skybaserte innkjøpsløsninger som SAP Ariba. Vi leverer tjenester innenfor analyse, strategi, rådgivning, implementering og vedlikehold av SAP Ariba. Vi hjelper også til med spendanalyser og implementering av Spendency som spendanalyseverktøy, slik at man som virksomhet får kontroll på hva man kjøper av varer og tjenester.

Vi har i tillegg tung kompetanse innen Salesforce der vi leverer CRM rådgivningstjenester. Vi brenner for entrepenørskap som legger til rette for morgendagens teknologi og samfunnsmessige utvikling. I 2016 lanserte vi også en egen modul for sikker elektronisk signatur i Salesforce, Signicat Sign, sammen med vår partner Signicat AS.

Sammen med våre partnere som SAP Ariba, Neptune og EPI-USE Labs selger vi også lisenser.

Prosjektledelse, endringsledelse og kvalitetsstyring

Vi tilbyr også konsulenttjenester innen prosjektledelse, endringsledelse, krav- og leveransestyring. Våre konsulenter har bred erfaring fra både store og små prosjekter, i offentlig og privat sektor.

Stretch Norge er en del av Stretch gruppen og samarbeider tett med våre kollegaer fra andre Stretch kontor i Skandinavia. Vi omtaler oss selv som «den store lille konsulenten» som har ressurser og spisskompetanse, men også lokal tilstedeværelse og jobber nære og sammen med våre kunder. Vi er nysgjerrige på din virksomhet, vi lover deg omtanke og vi leverer resultat. Vårt mål er 100% kundetilfredshet der vi sammen når målet.

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med oss!

Forretningsmål

Stretch Norge vil være det første valget for deg. Vår kompetanse, erfaring og leveransekapasitet gir 100% kundetilfredshet. Sammen kan vi skape forretningsverdi.

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden