Stretch Addera

Lås opp kraften i ditt team med Atlassian

Atlassian løsninger til det skandinaviske markedet

Stretch Addera er Atlassian Solution Partner og vårt team leverer løsninger i hele det skandinaviske markedet. Stretch er aktive i Atlassians partnernettverk og våre relasjoner til Atlassian går tilbake til 2004. Atlassians misjon er å frigjøre kraften i alle team. Bak alle verdensomspennende prestasjoner ligger teamarbeid, noe vi tror på og som gjennomsyrer vårt arbeid.

Kundene våre kan fokusere på forretningsverdi og leveranser, vi sørger for at JIRA, Confluence, Bitbucket, Bamboo og HipChat fungerer og gir riktig støtte for dine team! Vi hjelper våre kunder med å få optimal utnyttelse av Atlassians unike verktøy og er eksperter på deres produktportefølje!

stretch_highfive

Team-baserte leveranser

Styrken i team-baserte leveranser gir kunden tilgang til både bred og dyp kompetanse og best mulig hjelp og støtte. Stretch Addera streber alltid etter å være Skandinavias ledende Atlassian Expert.

Vi tilfører forretningsverdi

Atlassians produktportefølje utvikler seg stadig. Allerede i dag benytter flere selskaper og organisasjoner verktøy som JIRA og Confluence, hvor man strever etter å finjustere ALM-prosesser og optimalisere bruk samt legge til applikasjoner for å få komplett system støtte.

Stretch Addera har kompetanse innenfor hele Atlassian-porteføljen, vi har lang erfaring med å hjelpe selskaper med prosess så vel som system støtte. Stretch Partner Solution team hjelper dere fra prosess til konfigurasjon, gjennomfører workshops, evaluerer og sikrer integrasjon, vedlikeholder, oppgraderer, sikrer opplæring og er en forhandler av Atlassian og Market Place lisenser. Våre Atlassian SMEs utfører kurs og opplæring daglig og deler beste praksis som sikrer at dere tar de riktige stegene fra første stund. Vi møter kundene i hver enkeltes unike situasjon og deres utgangspunkt. Sammen løfter vi forventningsverdien til neste nivå gjennom Atlassians produkter.

La fokuset være på kjernevirksomheten og la Stretch Addera hjelpe dere å finne veien til mer effektive team!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og sjekk vår tjenesteside om Atlassian nå!

Forretningsmål

Vi hjelper deg å finne veien til mer effektive team - slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten!

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden