Stretch Göteborg

Digitale reiser for reflekterende virksomheter

Tempo og refleksjon

Det har aldri gått så fort som det gjør nå, og samtidig kommer det aldri til å gå så sakte igjen. Teknologiutviklingen og vår endring i atferd danner en symbiose og fører til et raskere tempo – en del kaller vil kalle dette digitalisering. Vår digitale reise tar ikke utgangspunkt i en fjern visjon for fremtiden. Reisen starter nå i et raskt tempo som vil lamme tilbakelente organisasjoner og som mennesker vil ha utfordringer med å håndtere.

Vi tror den digitale reisen kan skape rom for refleksjon og bidra til et mer bærekraftig samfunn. En digital reise beskriver vi som en ende-til-ende prosess, som kobler sammen teknologi, prosesser og mennesker for å forenkle og øke tempoet, med kun den absolutt nødvendige innvolveringen av menneskers tid. Vår digitale reise er ikke en svulstig digital transformasjon, men inneholder virkelige løsninger på virkelige utfordringer og som skaper forretningsverdi.

David Glans_720x350

Fokus på SAP og skybaserte løsninger

Stretch Gøteborg fokuserer på tjenester innen SAP og endringsledelse. Vi moderniserer kunder med SAP teknologi, for eksempel ved migreringer til HANA, flytte til skyen, nye verdiskapende add-ons eller en ny sky-basert ERP i form av SAP Business ByDesign. Vi har en sterk merkevare i Gøteborg, kombinert med lang erfaring og sterke tekniske ferdigheter. I kombinasjon med vår forståelse for virksomheter og forretning skaper dette verdi for våre kunder på lang sikt. Våre digitale reiser baserer seg på småskala utvikling og smidige metoder, som er godt egnet for både store og små bedrifter som ønsker å utvikle seg på en bærekraftig måte. Stretch Gøteborg har kunnskap til å bygge og drive digitale reiser, der alle forretningsområder berøres. Fundamentet er integrasjon og utvikling og dette må skje på en sikker og skalerbar måte.

Stretch Gøteborg er en ledende nisjeleverandør av SAP-relaterte tjenester med et teknologisk fokus på Business Intelligence, integrasjon, basis, sikkerhet og skyløsninger. Vi deler gjerne fra våre erfaringer – kontakt oss gjerne i dag!

Forretningsmål

Vi skaper digitale reiser med skybaserte løsninger og automatiserte prosesser for fremtidens reflekterende virksomheter

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden