Stretch Danmark

Vi bygger digitale lenker og fleksible analysemuligheter

Fokus på analyse og fleksibilitet

Vi brenner for å skape effektive digitale linker og analysemuligheter for våre kunder. Vi tror på et nært samarbeid med en ukomplisert tilnærming til våre prosjekter. Vi fokuserer på å realisere verdi og på å være fleskible.

Vi jobber alltid for å være ”Top of mind” i Danmark innen våre fokusområder og være Danmarks beste arbeidsplass.

Det lille selskapet, med backing

Stretch Danmark er en del av Stretchgruppen, som innebærer at vi har tilgang til ca 160 svært kompetende medarbeidere fra de nordiske landene til å hjelpe oss med våre prosjekter når det er behov. Dette skaper en trygghet for deg som kunde.

StretchJoggar-088_720x350

Produktene er en verktøykasse for å løse kundenes utfordringer

Vi arbeider med et bredt spekter av produkter som kontinuerlig oppdateres og erstattes. Da vet vi at vi alltid kan tilby den beste og mest hensiktsmessige løsningen. Derfor har vi spesialister innen SAP BI, BO, Qlik Sense, Qlik View, Ariba, Dell Boomi, Anaplan, Management Consulting og Prosjektledelse. Hos oss er det ikke produktet, men kunden som er i fokus. Vi løser utfordringer med et helhetlig perspektiv. Vi kan ofte bruke flere forskjellige produkter fra ”vår verktøykasse” i et prosjekt for å gi våre kunder den beste løsningen. Vi gir alltid mest forretningsverdi for hver krone.

Har du et prosjekt der du trenger noen skarpe konsulenter, eller ønsker du inspirasjon til hvordan dine informasjonsprosesser kan forbedres? Ta kontakt allerede i dag!

Forretningsmål

Vi vil være spennende utfordrer i det danske markedet. Vi leverer kvalitet og kundeverdi som gjør at kunder, potensielle kolleger og konkurrenter vil være nysgjerrig på oss i Stretch Danmark.

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden