Stretch Göteborg AB

Digitale reiser for reflekterte bedrifter med Stretch Göteborg

Stretch Göteborg AB

Stretch Göteborg brenner for forretningssystemet SAP og endringsledelse

Vi moderniserer bedrifter som bruker SAP-produkter i organisasjonen, og tar dem med på en innovativ reise mot den nye hverdagens forretningsmodeller og SAP-landskap. Med fleksible leveringsmåter, skyteknologi og automatiserte prosesser skaper vi brukersentrerte digitale reiser for reflekterte bedrifter. Det kan skje ved å flytte SAP til Microsoft Azure eller ved å bruke nye, verdiskapende add-ons eller et nytt, skybasert ERP i form av SAP Business byDesign.

En digital reise kan beskrives som en end-to-end-prosess som knytter sammen teknologi, prosesser og mennesker for å forenkle og øke tempoet i prosessen, med minimalt forbruk av menneskers tid.

Stretch Göteborg er en ledende nisjeleverandør av SAP-relaterte tjenester, med fokus på SAPs omstilling til skybaserte og brukersentrerte løsninger, og den endringsreisen det innebærer.

Stretch har jobbet med SAP siden starten i 2002
Vi er i dag SAP Gold Partner med fokus på ERP Cloud. Totalt er vi tre selskaper på det svenske markedet (Stretch Evolve, Stretch Procurement og Stretch Göteborg) som har 100 % fokus på å utgjøre en forskjell for SAP-kundene våre. I Skandinavia er vi ca. 100 SAP-konsulenter.


Kontakt oss