Stretch ByDesign

Gjør det kompliserte enkelt med Stretch ByDesign

Stretch ByDesign

SAP Business ByDesign er en komplett skyløsning for bedrifter som vil effektivisere og optimalisere virksomheten

Stretch ByDesign har fokus på din forretningsidé. Kanskje er du i ferd med å starte opp og planlegger en rask ekspansjon? Eller kanskje har du allerede bevist at forretningsideen din er god, og vil oppskalere? Da er det på tide å legge gamle rutiner bak seg og skape en moderne bedrift med automatiserte prosesser og integrerte økonomi- og virksomhetsfunksjoner.

For å få lynrask analyse og full kontroll over både kunder, logistikk, produksjon og medarbeidere i ett system der hele verden får plass både nå og i fremtiden, trenger du et skybasert forretningssystem med den nyeste teknologien.

Stretch ByDesign er et forretningsområde innen Stretch Göteborg AB. Stretch Göteborg er en ledende nisjeleverandør av SAP-relaterte tjenester med fokus på SAPs omstilling til skybaserte og brukersentrerte løsninger, og den endringsreisen det innebærer.


Hva er SAP Business ByDesign?

Gjør det kompliserte enkelt. Skap forutsetninger for fleksibilitet og åpenhet i organisasjonen. Gjør alt dette skalerbart og kostnadseffektivt med SAP Business ByDesign – det skybaserte forretningssystemet som er bygd for nettopp skyen.

SAP Business ByDesign er en komplett skyløsning for bedrifter som vil effektivisere og optimalisere virksomheten. Med denne SaaS-tjenesten (Software as a Service) kan du øke innovasjonstempoet på en stabil og sikker måte – og det til en svært gunstig pris.

Boka demo


Hvorfor skal du velge SAP Business ByDesign?

Det korte svaret er at du får veldig mye forretningssystem for pengene. SAP Business ByDesign håndterer alt fra finansielle prosesser til salg, CRM, HR, prosjektstyring, produksjon, lager og økonomi.  Det er tilgjengelig når som helst og hvor som helst, og i prinsippet på en hvilken som helst enhet. Fritt, enkelt og skalerbart!

Dette skybaserte forretningssystemet kan være nøkkelen til å utnytte nye muligheter og få fart på veksten. Du kan blant annet

  • effektivisere prosessene (end-to-end) og få maksimal forretningsverdi ut av hele organisasjonen;
  • basere beslutninger på sanntidsinformasjon, med integrert analyse og rapportering via SAP HANA;
  • la brukerne arbeide hvor som helst og når som helst med innebygde mobilapper;
  • komme i gang med det samme. Dette er så nært et «plug and play»-system du kan komme.

SAP Business ByDesign the Stretch way

Tidligere har det ikke vært noe virkelig bra alternativ til skybaserte ERP-løsninger, men med Business ByDesign endres dette, og det synes vi er fantastisk! Å innføre eller bytte et ERP-system i dag skal forenkle hverdagen. Det skal automatisere, og det skal være brukervennlig og morsomt å jobbe med! Vi vil skape forretningsverdi i alt vi gjør, og vi foretrekker å gjøre det steg for steg. Ved å levere resultater tidlig og ofte vet vi at kundene våre får mest mulig ut av investeringen. Med SAP Business ByDesign kan du velge blant 36 forhåndsdefinerte prosesser, og vi implementerer ByDesign fra start til drift i løpet av 3–5 måneder.

Våre spesialister hjelper deg å komme raskt i gang, slik at du kan skape mer forretningsverdi hver dag!


Kontakt oss