Om oss

Skandinavias raskeste konsulentselskap

Stretch er et konsulentselskap som skaper forretningsverdi.

Stretch er Skandinavias raskeste konsulentselskap. Vi elsker fart! Vi har nysgjerrighet og drivkraft til hele tiden å utvikle oss og tøye grenser. Det gjør oss til et selskap i tetposisjon. Stretch-selskapene endres etter omgivelsene og markedet og har alltid fokus på å skape økt forretningsverdi for kundene våre. Vi tenker forretningsverdi i alt vi gjør og foretrekker:

  • Forretningsverdi fremfor kostnad, tid og funksjon
  • Mange små trinn fremfor langsiktig planlegging
  • Ett team fremfor separate team for IT og virksomhet
  • En livssyklus fremfor oppdeling i prosjekt og forvaltning
  • Nær dialog fremfor avtaler og dokumentasjon

Vi gjør ikke alt for alle

Stretch ble grunnlagt 2002 med ambisjon om å være det mest spennende konsulentselskapet på det skandinaviske markedet. I dag utgjør vi en forskjell for kundene ved alltid å ha fokus på forretningsverdi og med sikker leveringsevne og entreprenørskap. Vi utvikler oss hele tiden, både som selskap og som enkeltpersoner. Vi er nysgjerrige, og vi streber etter resultater i våre og kundenes virksomheter, men aldri i en slik grad at vi tilsidesetter omtanken for mennesker.

Konsernet driver virksomhet på det skandinaviske markedet med selskaper i Stockholm, Malmø, Gøteborg, Karlstad, København og Oslo. Totalt er vi 200 raske medarbeidere.

Kollage01_Stretch_jogging_720x300

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden