Nyhetsbrev: #smidigendring (09.20)

september 30, 2020 |

Vi i Stretch Accelerate har stor tro på tett samspill og synergier mellom fagfeltene smidig og endringsledelse. Vi tror også på å dele av egne og andres erfaringer og kunnskap knyttet til disse spennende fagfeltene. På månedlig basis deler vi derfor fem høydepunkter vi har kommet over, samt info om relevante eventer og fagnettverk.

I september har vi latt oss begeistre av den nylanserte podcastserie om endringsledelse på individnivå «What Monkeys Do» ved Morten Kamp Andersen fra Nexum Group. Vi har selv deltatt og pratet om endringsledelse i Smidigpodden og holdt innlegg om smidig endringsledelse for Smidig meetup i regi av Smidigkonferansen. I begynnelsen av september holdt vi et webinar sammen med med proacteur/Nexum Group hvor vi pratet om verdien av endringsledelse og endringsledelse som strategisk kapabilitet på organisasjonsnivå. Til slutt en spennende artikkel fra McKinsey om praktiske erfaringer til hvordan man kan bygge en smidig kultur.

Fem høydepunkter denne måneden:

Podcastserie: What Monkeys Do

En podcasterie om endringsledelse på individnivå ved Morten Kamp Andersen fra Nexum Group. Per i dag ligger det 5 spennende episoder ute, og hver andre uke kommer det nye episoder. Anbefales!

Podcast: Endringsledelse i en smidig verden med Frederik Duun Norberg

I denne episoden har vi besøk av Frederik Duun Norberg og vi dykker enda legger ned i tema endringsledelse 🤓 Frederik er endringsleder av yrke og er utrolig kunnskapsrik 🌟 Vi kommer inn på flere spennende tema! Vi diskuterer bla hvordan faget endringsledelse har utviklet seg, verdien av fokus på mennesker i endringsledelse og at endring skapes på individnivå.

Ønsker du å bli bedre på endringsledelse og forstå hvordan du kan bruke dette i hverdagen? Da er dette definitivt episoden for deg!

Webinar: Er Endringsledelse smidig?

På denne Smidige meetupen i regi av Smidigkonferansen deltok Frederik Duun Norberg og delte sine tanker på hvordan en endringsleder ser på samspill og synergier med smidig utvikling. Frederik pratet om endringsledelse, og hvordan dette kan styrke smidig utvikling. Deretter ble det åpnet for spørsmål og debatt for egen lærings skyld. Link til webinaropptaket med passord finnes i bunnen av kommentarfeltet

Webinar: What is Change Management and Why is it important? + Enterprise Change Management

Sammen med Peter Harbo Clausen og Kasper Goth fra proacteur holdt vi et webinar i begynnelsen av september hvor vi så nærmere på verdien av endringsledelse og hvordan man kan jobbe med endrings som kapabilitet og konkurransefortrinn på organisasjonsnivå. Enjoy!

En spennende artikkel fra McKinsey om praktiske erfaringer rundt hvordan man kan bygge en smidig kultur.

Kommende eventer:

Relevante fagnettverk:

Ønsker du å motta neste nyhetsbrev på mail? 

Savnet du noe på listen over? Send oss gjerne tips 🙂

 

 

 

 

 

 

Frederik Duun Norberg  (frederik.duun.norberg@stretch.no)

 

Therese Børter (therese.borter@stretch.no)

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden