Nyheter

Stretch godkjent som Qualified Education Provider av ACMP

Vi er stolte av å ha blitt blitt godkjent kursholder av Association of Change Management Professionals (ACMP) og er nå en del av ACMP sitt Qualified Education Provider program (QEP™).

Dette betyr at Stretch oppfyller ACMP sine strenge krav til formalisert opplæring ihht. The Standard for Change Management®. Denne standarden er et dokument som beskriver hva en god metodikk og tilnærming for endringsledelse bør inneholde og som du kan laste ned gratis her.

Som del av ACMP QEP™ vil deltakere på våre Prosci sertifiseringskurs i endringsledelse oppfylle et av kravene til ACMP sin sertifisering Certified Change Management Professional (CCMP™) som er 21 timer instruktørledet opplæring av en QEP™. Øvrige krav til CCMP™ er knyttet til relevant utdanning, erfaring, samt essay og multiple choice eksamen. Mer info om CCMP™ finner du her.

ACMP drives av lokale «chapters» rundt om i verden. Det norske «chapteret» – ACMP Norge arrangerer jevnlig nettverksmøter, frokostseminarer og har en årlig konferanse for alle som jobber med og er interessert i endringsledelse. Les mer om ACMP Norge her og bli med du også!

Del dette innlegget