Endringsledelse

Bli med på Prosci sitt beste praksis studie innen endringsledelse og få GRATIS tilgang til resultatene

Gjennom de siste 20 årene har Prosci samlet inn data rundt beste praksis innen endringsledelse. Dette er globale studier som gjennomføres hvert andre år og som har til hensikt å løfte fagfeltet til neste nivå. Nå er 2019 studien åpnet og gjennom å delta på årets studie vil også du få tilgang til den største kunnskapsbasen som finnes innen fagfeltet på globalt nivå!

Hva får du igjen for å delta?

I bytte mot din tid og dine erfaringer får du tilgang til de publiserte dataene gjennom et 1 års abonnement på Change Management Library, Prosci’s nettbaserte forskningsdatabase. Abonnementet starter når dataene fra studiet publiseres, som forventes at skjer i februar 2020.

Hvordan kan du delta?

  • Spørreundersøkelsen tar ca 1 time å gjennomføre
  • Du vil bli bedt om å reflektere både om endringsledelse generelt i din organisasjon og anvendelsen av endringsledelse spesifikt for et prosjekt som du har vært en del av (formelt eller uformelt)
  • For prosjektcaset blir du blir bedt om å reflektere rundt, bør du ha kunnskap om prosjektscopet, budsjett, implementering, endringsledelsesaktiviteter og realiserte mål
  • Hvis du er konsulent, anbefaler vi at du tar utgangspunkt i en spesifikk kunde og et kundeprosjekt som du kan reflektere rundt

Start på undersøkelsen allerede i dag, og om du er interessert i Prosci sine kurs og sertifiseringer i endringsledelse (bla basert på forskningen) kan du ta en titt på vår kursportefølje.

Del dette innlegget