Webinar: Smidig endring med CoWork og Stretch (26.05.20)

Startdato: mai 26, 2020 | Sluttdato: mai 26, 2020 |

Hvordan coache ledere og styre til å tenke, prioritere og jobbe på nye måter? Hvordan jobbe med endringsledelse i smidige miljøer?

CoWork og Stretch Norge inviterer til webinar med fokus på smidig endring tirsdag 26.05.20 fra kl. 08:15 der disse spørsmålene blir besvart. Vi lover deg en bra start på dagen!

Meld deg på her

Agenda:

  • 08:15 – 08:20: Introduksjon (Therese Børter, Stretch Norge)
  • 08:20 – 08:40: Digitalisering må starte med et nytt leder-mindset! (Frode Langseth & Rune Ulvnes, CoWork)
  • 08:40 – 09.00: Hvordan jobbe med endringsledelse i smidige miljøer? (Frederik Duun Norberg, Stretch Norge)

Digitalisering må starte med et nytt leder-mindset!

Hva må du lære deg dersom hverdagen ikke går tilbake til den gamle normalen, men snarere byr på ny kompleksitet, raskere endringer og stadig sterkere krav? CoWork tror de som satser på at Korona skal gå over, og at alt nok blir som før, blir overrasket. Vi tror at nå er tiden for å øve seg på å jobbe på en ny måte, og dette webinaret kan gi deg tips til tenkemåter og prioriteringer for at du skal kunne ta tilbake initiativet.

Frode Langseth og Rune Ulvnes vil i dette foredraget vise til hvordan smidige virksomheter jobber, og hvilke egenskaper det krever av deg som enkeltperson. Gled deg til å lære om kompleksitet, ulike mindsets og trygg kreativitetskultur.

Hvordan jobbe med endringsledelse i smidige miljøer?

De siste årene har diskusjonen rundt smidighet og endringsledelse blitt stadig mer relevant, og i dagens situasjon er denne relevansen bare blitt ytterligere forsterket. Som endringsleder i smidige miljøer må man tilpasse seg og jobbe på en annen måte enn i en tradisjonell prosjekttilnærming. Dette sees gjerne på som en utfordring da de fleste endringsledelsesmetodikker nettopp er tuftet på denne tradisjonelle måten å tenke prosjekt på. Men det finnes også unntak! Frederik Duun Norberg vil i sitt innlegg fortelle mer om hvordan man kan integrere Prosci sitt rammeverk for endringsledelse til smidig tilnærming både i teori og praksis.

Meld deg på her

Velkommen!

Et samarbeid mellom CoWork og Stretch Norge

           

Les også

Nye tider gir nye muligheter. Vi har nå lansert midlertidige sider for alle våre selskaper samlet. Til siden