Stretch sommerlunsj 2019

Startdato: juni 27, 2019 | Sluttdato: juni 27, 2019 |

Det nærmer seg sommer og Stretch inviterer deg til sin årlige sommerlunsj der temaet er «effekten av omtanke». Vi kan love deg spennende gjester og foredrag, deilig lunsj og interessante diskusjoner med hyggelige mennesker.

Tid: Torsdag 27. juni kl 12:00 – 14:00

Sted: Stretch Norge, Torggata 5, 0181 Oslo, inngang B, 4. etg

Påmeldingsskjema finner du nederst i denne invitasjonen

En liten hilsen fra noen av foredragsholderne:

Program

  • 12:00   Mingling og fingermat
  • 12:10    Velkommen
  • 12:30    Omtanke smitter: Effekten av samfunnsansvar Maria Peltokangas (Gi bort dagen), Hanne Pedersen (Barnas Stasjon), Eirik Hansen og Kristin Hedqvist-Widen (Stretch)
  • 13:10    Fokus på menneskene i endring hos Sykehuspartner skaper resultater Siv Halvorsen og Synne Skjæret (Sykehuspartner HF), introdusert av Frederik Duun Norberg (Stretch)
  • 13:35    Ta dine ansatte på fersk gjerning… i å gjøre en god jobb! Tapi Roll (Salesscreen), etterord om Salesforce av Johan Saarem (Stretch)
  • 14:00    Mingling og avslutning

Kort om våre gjeste-foredragsholdere

Maria Peltokangas, daglig leder i Gi bort dagen, en profesjonell rådgiver som hjelper bedrifter med å ta aktivt samfunnsansvar. Maria har mer enn 20 års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon. De siste fire årene har hun drevet Gi bort dagen.

Hanne Pedersen, virksomhetsleder for Blå Kors, Barnas Stasjon Oslo. Barnas stasjon er et tiltak for familier i sårbare livssituasjoner med barn i alderen 0-12 år, samt gravide. Barnas Stasjon er et familiestøttende tilbud som skal sikre barn god utviklingsstøtte og styrke foreldrefunksjonene gjennom å arbeide med foresattes omsorgskompetanse i et langsiktig perspektiv. Hanne har hatt ansvaret for Barnas Stasjon siden oppstarten i 2017.

Siv Halvorsen, HR direktør i Sykehuspartner HF, tjenesteleverandør innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til Helse Sør-Øst. Siv har mangeårig bakgrunn som leder i helsesektoren. Som HR direktør er hun lidenskapelig opptatt av individene i organisasjonen og hvordan fokus på menneskene i endring skaper resultater. Ble Prosci sertifisert Endringsleder i februar.

Synne Skjæret, avdelingsleder organisasjonsutvikling i Sykehuspartner HF. Sykehuspartner IKT drifter og forvalter systemer for sykehusene for ca 80.000 brukere. Synne har lang og bred erfaring med komplekse endringer som involverer et stort antall brukere. Ble Prosci sertifisert Endringsleder i februar.

Tapi Roll, Partnership Manager, Salesscreen, som med sitt salgsstøtteverktøy representerer en av Salesforces norske suksesshistorier. Tapis ekspertise ligger innenfor forretningsdelen av programvareutvikling, der han nyter fordel av sin bakgrunn fra salg.

Om våre interne foredragsholdere

Kristin Hedqvist-Widén, daglig leder. Kristin er pådriver for et miljø der omtanke, resultat og nysgjerrighet er grunnpilarene som gir varig og bærekraftig forretningsverdi. Verdiskapning tilbakeføres til individer: Hva er viktig for neste generasjon ansatte?

Frederik Duun Norberg, leder av forretningsområdet Change & Academy. Fredrik er lidenskapelig opptatt av den menneskelige siden i endringsprosesser, som er avgjørende for å realisere forretningsverdi i dynamiske omgivelser. Risiko minimeres ved bruk av gjennomtestede rammeverk for endringsledelse.

Eirik Hansen, senior konsulent og leder av FOLK@Stretch. Eirik har rollen som primus motor for foredling av vår interne kultur; Stretch skal være et engasjert og stolt felleskap basert på gode verdier!

Johan Saarem, leder av forretningsområdet Kundenære Løsninger. Johan er senior Salesforce arkitekt og brenner for å realisere kundenes behov gjennom bruk av digitale løsninger. Det ligger mye omtanke i å gjøre arbeidshverdagen enklere!

Har du spørsmål om arrangementet? Kontakt Maud Dehli: maud.dehli@stretch.no, telefon +47 905 99 211

Meld deg på sommerlunsjen her!

Les også