Møt Stretch og Signicat på SBN 24-25.10

Startdato: oktober 25, 2017 | Sluttdato: oktober 25, 2017 |

Sammen med vår samarbeidspartner Signicat er vi i år stolte gullsponsorer av SBN i Oslo 24-25 oktober. Her vil vi delta både med stand og holde tre ulike foredrag innen risikostyring, ny Ariba løsning for SMB markedet og SAP Ariba Network.

Ny Ariba løsning for SMB markedet og Signicat sign

På vår stand vil du kunne høre mer om den nye pre-konfigurerte SAP Ariba løsningen for SMB markedet som kan implementeres på 12 uker. Vi slår også gjerne av en prat med nettopp deg for å høre om dine tanker og utfordringer innen innkjøpsområdet, og deler gjerne fra vår brede erfaring med hvordan vi har hjulpet våre kunder i Norden til å skape ytterligere forretningsverdi gjennom å videreutvikle innkjøpsfunksjonen (både gjennom rådgivningstjenester og teknologi). Vi står på stand sammen med vår samarbeidspartner Signicat og her vil du derfor også kunne få råd og vink, samt se demo på signaturløsningen, Signicat sign.

Foredrag x3 Onsdag 25.10

kl 0900: Turning disruptions into opportunities – Risk Management in Procurement (Joakim Lundgren, Stretch Stockholm)

kl 1000: Moderniser din innkjøpsprosess på 12 uker med SAP Ariba og Stretch (Erik Andresen, Stretch Norge)

kl 1120: Fullintegrert supply chain med SAP Ariba Network – real time samarbeid og informasjon for både leverandør og kunde (Helge Aarvik, SAP; Einar Magelssen, SAP og Erik Andresen, Stretch Norge)

Bruk rabattkoden Stretch eller Signicat og få 1000,- i avslag ved påmelding

Vi sees!

Les også